Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Eltűnt a kertvárosi mosdókagyló

Hódmezővásárhely - Csütörtök délután már csak hűlt helyét találtuk a kertvárosi mosdókagylónak, amely hosszú hetek óta a Móricz utca és a Bartók sétány sarkáról figyelte a forgalmat.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

 
Mint azt korábban megírtuk
, a kiselejtezett mosdókagyló már régóta a fák alatt, majd az út szélén időzött. A valaha szebb napokat látott porcelántárgy végre eltűnt a forgalmas útszélről. Jótevője valószínűleg csütörtökön lendült akcióba, ugyanis szerda este még megszokott helyén pihent: két pocsolya között várta a sorsát.

Bár több olvasó nem értette, miért ilyen jelentéktelen témáról tájékoztatjuk az olvasókat, bízunk benne, azok voltak többen, akik ingerküszöbét még elérte a hónapok óta a városrészben éktelenkedő, nem odavaló fürdőszoba kellék.

Csípi a szemét?

Ha Önnek is csípi valami a szemét vagy éppen csettint valami miatt, mert pont olyannak találja, amiennek látni szeretné, akkor ne habozzon, írjon nekünk az online@delmagyar.hu email címre és utánajárunk a témának!

Olvasóink írták

 • 3. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2013. március 23. 16:46
  „"Ha Önnek is csípi valami a szemét vagy éppen csettint valami miatt, mert pont olyannak találja, amiennek látni szeretné, akkor ne habozzon, írjon nekünk az online@delmagyar.hu email címre és utánajárunk a témának!"

  Van olyan, de gyanítom, hogy nem lenne belőle cikk...”
 • 2. hatkettő 2013. március 23. 16:29
  „A város hírnevét nem a mosdókagyló rontja....”
 • 1. süntojás 2013. március 23. 09:50
  „A sok fontoskodó emberke igazán megtehetné ha már fényképezni, cikket írni van ingere, hogy eltünteti vagy szól a közterületeseknek. Az ilyen cikkekkel lehet igazán rontani a város hírnevét!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Főnökként nem kér olyat, amit maga ne tudna megcsinálni

36 éves közszolgálati munkájáért tüntették ki Korsós Ágnest. Tovább olvasom