Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Grezsa helyett Mészáros lett az MDF vásárhelyi elnöke

Hódmezővásárhely - Grezsa István helyett Mészáros Tamás lett a Magyar Demokrata Fórum hódmezővásárhelyi elnöke – jelentették be tegnap a párt Zrínyi utcai irodájában tartott sajtótájékoztatón.
A volt elnök elmondta: az elmúlt húsz évben Grezsa Ferenccel és Kószó Péterrel együtt jelképezték a helyi MDF-et. Úgy vélte, hogy ideje dinamikusabb tempóra váltani, fiatalítani – ezért mondott le. A megyei elnökséget azonban megtartotta, s a hódmezővásárhelyi közgyűlésben továbbra is az MDF-Tiszta Lap színeit képviseli.

A párt legutóbbi tisztújító taggyűlésén egyhangúlag a huszonhat éves történészt, az Ifjúsági Demokrata Fórum vezetőjét választották meg városi elnöknek.

– Ma morális válságban van a magyar közélet, a fiatalok döntő többségét nem érdekli a politika, ezen szeretnénk változtatni azzal, hogy helyi szinten aktívabb ifjúsági politikát folytatunk – vázolta terveit az új elnök a sajtótájékoztatón. Elsőként a Magyar Demokrata Fórum Zrínyi utcai pinceklubját kívánják felújítani, ahol számos kulturális programot szerveznének a fiataloknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzrevaló Vásárhelyen - már a bútorboltból is

Hódmezővásárhely - Esténként néha szúrós füstszagot lehet érezni Vásárhelyen: elkezdtek fűteni a kályhákban, sparheltekben is. A kerti hulladék már fogyóban, most következik a szenes, fás időszak. Tovább olvasom