Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 18°C Még több cikk.

Halálos előzés Mártélynál

Szörnyethalt egy 59 éves nő, amikor autójával egy robogós előzésébe kezdett ma reggel a mártélyi úton: a manővert nem tudta befejezni, a szembe jövő autóba csapódott. A vétlen sofőr is elhunyt.
A hódmezővásárhelyi rendőrök 9 óra 45 perctől feloldották az útzárat.

Korábban:

– Mi történt itten? Azt mondják halottak is vannak – szörnyülködött a reggeli baleset helyszíne mellett több kerékpáros. Egy Opel Astra és egy Corsa ütközött Hódmezővásárhely és Mártély között, szinte közvetlenül a vásárhelyi tábla után. A baleset egy jó belátható, egyenes útszakaszon történt. A Corsa 59 éves női sofőrje egy robogóst próbált megelőzni az úton, frontálisan belecsapódott a vele szemben szabályosan közlekedő Astrába. Mindkét autó sofőrje szörnyethalt, 2-2 utasukat a mentők kórházba szállították.

A baleset még szürkületben történt. Úgy tudjuk, az Opel Corsa sofőrje hirtelen kivágott a motor mögül, ezért nem tudott a vétlen autó vezető megfelelően reagálni. Valószínűleg nem számított arra, hogy a Corsa sofőrje annak ellenére előzni kezd, hogy vele szemben is közlekednek.

Halálos előzés Mártélynál - GALÉRIA

– Nem értem miért nem húzódott le az egyikük – hüledezett egy másik kerékpáros, hiszen a mártélyi utat nem szegélyezi árok, könnyen elkerülhették volna a balesetet. Az ütközéstől mindkét jármű a felismerhetetlenségig összetört, a sérültek kiszabadításához az Astra ajtajait a tűzoltók vágták le. Az Opel lámpája több mint 20 métert repült, törmelék borítja a baleset környékét. A két sofőr helyi: a nő mártélyi, a férfi hódmezővásárhelyi.

Órákig tart az útzár, aki teheti kerülje el a Hódmezővásárhelyről Mindszentre vezető utat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád megye 4-es választókörzetének eredménye

Lázár Jánosnak nem volt ellenfele, az összevont vásárhelyi–makói kerületet is könnyedén hozta. Tovább olvasom