Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Ismét működik a fogszabályozás Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Hónapok óta nem volt fogszabályozás a központi rendelőintézetben Vásárhelyen. Szűcs Klára a tanév végén már jelezte betegei egy részének, hogy csak ősszel folytatódik a kezelés. A Lázár utcába azonban szeptember óta hiába mentek a betegek.
– A doktornő írt egy levelet a kórháznak, amelyben felmondta a fogszabályozással kapcsolatos szerződését. Nyáron már egyáltalán nem is rendelt – mondta lapunknak Kallai Árpád. Az Erzsébet Kórház-rendelőintézet főigazgatója hozzátette: most sikerült új szakorvost találniuk erre a feladatra. Kárpáti Krisztina tegnap rendelt először. Megkapta elődje bejelentett időponttal rendelkező pácienseinek névsorát, amelyet a kórház titkárságán gyűjtöttek össze. A korábbi 30 órás rendelési idő a felére csökkent, helye azonban nem változott. Az új doktornő csütörtök reggel 7 és délután 5, péntek délután 1 és 6 óra között várja a betegeket. A rendelő telefonszáma változatlan: 534-320.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felruházták a kecskepásztort

Bő egy hétig viselte ezt a kapucnis felsőt a vásárhelyi katolikus templom Virág utcai sarkánál álló Kecskepásztor című szobor, mígnem valaki lehúzta róla. Tovább olvasom