Délmagyar logó

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -5°C | 1°C

Kijavítják a hibákat a strandon

Legközelebb szerdán mártózhatnak meg a vásárhelyi strand vendégei az ülő-, illetve a gyógymedencében. Addig teszi rendbe ugyanis a Keviép Kft. a medencéket körülvevő túlfolyókat. Ez azonban csak egy faladat azok közül, amelyeket garanciális javításként október végéig elvégez a kivitelező.
A kivitelező Keviép Kft. vállalása szerint október végére elkészülnek a garanciális javításokkal a vásárhelyi strandon. Fotó: Tésik Attila
A munkások vették át a terepet a vásárhelyi strandon, ahol a két évvel ezelőtt felújított medencék garanciális javításait végzi a kivitelező Keviép Kft. A még tavaly feltárt hibák alapján egyebek mellett három medence – a gyógyvizes, a hideg vizes és a sport – rekonstrukciójára összpontosítanak. Kicserélik az időközben jelentősen tönkrement fugákat, ami elég időigényes feladat, tudtuk meg Kékesi Jánostól, a strand megbízott vezetőjétől, hiszen a csempék közül kell kiszedni az anyagot, s újat tenni a helyére. Esőben ráadásul ezt a munkát nem lehet elvégezni, viszont muszáj sietni, mert már így is elég sok strandoló szenvedett a rossz fuga miatt bőrsérülést.

A kivitelező ugyanakkor az ülőmedence leeresztő csövét is rendbe teszi, azaz mélyebbre helyezi, ugyanis eddig nem folyt le teljesen belőle a víz. Gondok vannak a medencéket körülvevő túlfolyókkal is, miután a belső bevonat, vagyis a műgyanta tönkrement. Ezt is pótolja a kivitelező cég. A munka miatt viszont keddig nem használhatják a vendégek sem az ülő-, sem pedig a gyógymedencét, hívta fel a figyelmet Kékesi János.

Ugyancsak garanciális javításként hozza rendbe a Keviép az eddig nem vagy csak nehezen használható tusolókat, illetve a lábmosókat. Emellett pedig a megsüllyedt térburkolókat is helyrehozzák. A kivitelező vállalása szerint október végére fejeződik be a munka a vásárhelyi strandon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszólalt a Rádió X Hódmezővásárhelyen

Ma reggel 6 óra óta sugározza műsorát Vásárhely első kisközösségi rádiója, a Rádió X. A város egész… Tovább olvasom