Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Rapcsák – tegnap, ma

Rapcsák András sírjánál tegnap a Hamvas Ödön vezette helyi KDNP-szervezet rótta le kegyeletét, ma reggel pedig a közgyűlés Fidesz-frakciója és Lázár János emlékezik a néhai polgármesterre.
Hibái ellenére is ember tudott maradni Rapcsák András, sőt igaz ember – állapította meg Hamvas Ödön, a KDNP helyi szervezetének vezetője délután a vásárhelyi Kincses temetőben, a néhai polgármester, országgyűlési képviselő sírjánál. Rapcsák András halálának negyedik évfordulójára emlékezvén Hamvas elmondta: bár február 3-án hunyt el az egykori városvezető, ám tiszteletből meghagyják a családjának azt a napot az emlékezésre.

A barátok nevében Erdélyi Miklós arról beszélt, hogy az idő tekintélyes egyéniséggé formálta Rapcsák Andrást. Haladó gondolkodó és erős akaratú ember volt, akit eredményei tettek országosan ismertté. A néhai polgármester, országgyűlési képviselő sírjánál tisztelgett Balogh Jánosné, Mártély polgármestere is. A közgyűlés Fidesz frakciója és Lázár János polgármester ma reggel háromnegyed 8-kor emlékezik Rapcsák Andrásra a Kincses temetőben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mártélyi Rózsa János kitüntetése

Nem volt rendőre a falunak, ezért döntött úgy tizenegy évvel ezelőtt több mártélyi is, hogy… Tovább olvasom