Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 4°C Még több cikk.

Sötét utcák Vásárhelyen

Hódmezővásárhely különböző városrészeiben az elmúlt napokban több helyen is sötétek maradnak az utcai lámpák – jelezte több olvasónk.
Hódmezővásárhely különböző városrészeiben az elmúlt napokban több helyen is sötétek maradnak az utcai lámpák – jelezte lapunk több olvasója. A minap például a Damjanich utca Hideg és Imre utca közötti több száz méteres szakaszára, illetve a környékbeli kisebb-nagyobb utcákra borult a naplemente után teljes sötétség. Korábban pedig a Zrínyi utca egy hosszú szakaszán vakoskodtak napokig az arra járók.
A közvilágításhoz szükséges áramot az önkormányzat az E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt.-től vásárolja, mely a Démász Zrt. hálózatán keresztül jut el a lámpaizzóig. A városban ez év elején mérték fel utoljára a lámpaoszlopok állapotát, ősszel pedig újabb vizsgálatra kerül sor.

A Démász Zrt.-nél megtudtuk, ők egyelőre semmilyen bejelentést nem kaptak a Damjanich és a Zrínyi utcai „sötét napokról", azonban illetékes szakembereik utánanéznek a probléma esetleges okainak. A társaság a beérkezett hibabejelentéseket mindig még aznap kivizsgálja, és megpróbálja azt minél hamarabb orvosolni. A szolgáltatással kapcsolatban tapasztalt problémákat a D-vonal 06-40/82-22-82-es, illetve a műszaki hibabejelentés 06-40/822-000-ás telefonszámon, vagy a www.demasz.hu internetes oldalon tehetik meg a fogyasztók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nouri doktor és családja évente hazalátogat Vásárhelyre

Hódmezővásárhely - Ma is sokan emlegetik Vásárhelyen a város első arab orvosát, Nouri Naimot, aki a… Tovább olvasom