Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

Több látogató és kiállító a hódmezővásárhelyi állattenyésztési napokon

Hódmezővásárhely – Az idei, 21. kiállításra valamennyivel ismét többen jöttek el, mint a korábbi években – fogalmazott Fekete Balázs, a vásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. állattenyésztési igazgatója a hétvégén tartott állattenyésztési napok kapcsán.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

A látogatók létszámát a napokban összesítik, ezért nem akart találgatni arról, pontosan hányan vettek részt a háromnapos programon, de 55-60 ezren biztosan eljöttek.

Az ipari kiállítók is többen voltak – 290-en –, mint korábban. Az egyik kereskedelmi cég vezetője azt mondta, a három nap alatt az éves forgalmuk egyharmadát bonyolították le Vásárhelyen – mesélte Fekete Balázs, aki szerint ez is jelzi: nem véletlen, hogy minél többen szeretnének részt venni a seregszemlén. Sokan már jövőre is bejelentkeztek, és lefoglalták vásárhelyi szállásukat – tette hozzá az állattenyésztési igazgató.

A három nap alatt csak a szarvasmarha- és a sertéstelepen dolgozók (50-60 fő) maradtak ki a cég munkatársai közül a kiállítási „őrületből". Összesen mintegy 300-an kaptak ilyen- olyan feladatot – építés, parkolás, jószággondozás. Már a rendezvény zárónapján, vasárnap este elkezdték bontani a kiállítási centrumot, a bemutatott több ezer állatot hétfőn szállították el. A szemétszedés és a tereprendezés maradt hátra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerencsetarisznyából sorsoltak az ovisok

Szerencsetarisznyából sorsolták tegnap a Nádor utcai ovisok, hogy hol a csoportjuk terme az új óvodájukban. Tovább olvasom