Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

A madam heti 50 ezer forintot szedett le az örömlányoktól

Bordélyház működtetése és más bűncselekmény miatt emeltek vádat három ember ellen Kecskeméten – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóreferense az MTI-t pénteken.
Schmidt Gábor közleménye szerint a két kecskeméti férfi és egy nő által működtetett bordélyházban egyszerre 4-10 örömlány dolgozott.

A Kecskeméti Járási Ügyészség vádirata szerint a kifejezetten bordélynak átalakított ház az egyik 60 éves férfi vádlott tulajdona volt, aki az ingatlant egykori élettársa, a 44 éves nő vádlott rendelkezésére bocsátotta.

A férfi bérleti szerződéseket is kötött az örömlányokkal havi 20 ezer forint díj ellenében, továbbá rendszeresen, havonta megjelent a házban és karbantartásokat végzett, hogy segítse a bordély működését.

A fő szervező tevékenységet azonban a nő végezte: ő szerezte a prostituáltakat interneten vagy újsághirdetések segítségével, meghatározta a szexuális szolgáltatások tarifáját, szállást, mobiltelefont biztosított a lányoknak, és hirdette őket különböző erotikus témájú honlapokon és újságokban.

A lányoknak ezért cserében a befolyó bevételeik felét, átlagosan fejenként heti 50 ezer forintot kellett átadniuk.

A prostituáltak időnként külső címekre is kimentek, ekkor a taxisként dolgozó másik férfi vádlott szállította őket. A taxis vádlott tisztában volt vele, hogy ezzel a bordély működését segíti. A férfi alkalmanként úgy is részt vett az örömlányok szállításában, hogy felhívta a bordélyt irányító nőt azzal, hogy egy törzsvendégnek szeretne az egyik kecskeméti panzióba egy csinos lányt szállítani.

A nő vádlott – aki a ház egyik szobájában lakott – maga is nyújtott szexuális szolgáltatásokat törzsvendégeinek.

A két férfi vádlott szabadlábon védekezik, míg a bordélyt irányító nő előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilépett az MSZP-ből az egyik kecskeméti alapító

Marczi Albert független képviselőként folytatja munkáját. Tovább olvasom