Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Felújították a kadafalvi óvodát

Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósuló pályázat 120 millió forintos uniós és hazai támogatással megvalósult meg.
A Boróka utcai nevelési intézmény teljesen megújult: egy csoportszobával, tornaszobával, kiszolgáló helyiségekkel bővült. A kivitelező Horváth Építőmester Zrt. nyerte el, amely határidőre befejezte a munkálatokat.


Az új épület, amely a meglévő 152 négyzetméteres intézményhez csatlakozik, összesen 260 négyzetméter lett. A bővítés mellett a környezetet és a játszóudvart is rendbetették, emellett az épületbe akadálymentesen lehet bejutni, széles folyosót, akadálymentes mosdót alakítottak ki.


A megújult és kibővült kadafalvi óvodát pénteken ünnepélyes keretek között adta át dr. Zombor Gábor polgármester. Az eseményen részt vett Mák Kornél alpolgármester, önkormányzati képviselő; Leviczky Cirill önkormányzati képviselő, az Oktatási, Kulturális és Egyházügyi Bizottság elnöke; Finta Zita, a Polgármesteri Hivatal Gazdálkodási osztályvezetője és Orbán Csaba, a Beruházási Osztály vezetője; Kurilla Márta vezető főtanácsos; Uhlig Rita, Városfejlesztő Kft. ügyvezetője; Lédeczi Katalin, a kadafalvi iskola igazgatója; valamint a kivitelező cég: a Horváth Építőmester Zrt., az Önkormányzat és Városfejlesztő Kft. munkatársai.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Környezettudatosságra nevelő előadássorozat Kecskeméten

A kecskeméti Nyitott Szemmel Egyesület városrehabilitációs pályázatában 4 előadás szerepel. Tovább olvasom