Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Hugyecz Zoltán az Együtt polgármesterjelöltje Kecskeméten

Hugyecz Zoltán független polgármesterjelöltet támogatja Kecskeméten az Együtt-A Korszakváltók Pártja - jelentette be szerdán sajtótájékoztatón a szervezet helyi választókerületi elnöke.
Farkas Zoltán kiemelte: Hugyecz Zoltán vállalkozó hivatásában és civil sportvezetői tevékenységében nyújtott teljesítményével egyaránt erősíti a Kecskemét jó hírnevét.

Az Együtt azért támogatja az önkormányzati választásokon függetlenként induló jelöltet, hogy tapasztalatát, teljesítményét városvezetőként az eddiginél is szélesebb körben hasznosíthassa a megyeszékhely társadalmi és gazdasági életének megújítására - tette hozzá.

Hugyecz Zoltán arról beszélt: azért fogadta el az Együtt támogatását, mert meggyőződése, hogy a hétköznapi emberek szakmai felkészültsége, empatikus ereje, társadalmi kontrollja minden eddiginél fontosabb szerepet tölthet be Kecskemét felemelkedésében.

    Kijelentette: a jelenlegi városvezetés által elindított, és befejezett fejlesztéseket meg kell becsülni, azokra építeni kell. Jelezte ugyanakkor, hogy az általa hibásnak tartott projektek - ezek között említette az uszoda üzemeltetését és a Rákóczi út forgalmának felülvizsgálatát - problémáira haladéktalanul megoldást kell találni.

    Hugyecz Zoltán hangsúlyozta: politikai hovatartozástól függetlenül kizárólag a tudást, a hozzáértést, valamint a szakmai tapasztalatot tartja fontosnak, ezért ilyen elvek mentén újítaná meg Kecskemét társadalmi és gazdasági életét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyulladt egy olajlepárló üzem melletti kazánház Kecskeméten

Olajlepárló üzem melletti kazánházban ütött ki tűz szerda hajnalban Kecskeméten, a lángokat megfékezték, mielőtt továbbterjedhettek volna. Tovább olvasom