Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 24°C Még több cikk.

Közel 200 millióból újul meg a bajai Szent Rókus Kórház

A Szegedi Tudományegyetem "Rehabilitációs szolgáltatások a Dél-Alföldi régióban" című sikeres pályázatának köszönhetően a kórház egy több mint 100 éves, közel 2000 négyzetméteres épülete kerül felújításra.
Több mint 193 millió forintból újul meg a Szent Rókus Kórház Baján. A Szegedi Tudományegyetem “Rehabilitációs szolgáltatások a Dél-Alföldi régióban" című sikeres pályázatának köszönhetően a kórház egy több mint 100 éves, közel 2000 négyzetméteres épülete kerül felújításra. A munkálatok folyamán fejlesztik az infrastruktúrát és új eszközöket is kap az intézmény.

Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósuló projekt folyamán felújítják és szigetelik a tetőszerkezetet, kicserélik a homlokzati nyílászárókat, szigetelik és újravakolják a külső és belső falakat, új előtetőket és liftet kap az épület. A renoválás további fontos eleme a kórházi tömb fizikai és infokommunikációs akadálymentesítése, a padlóburkolatok cseréje, a gépészeti átalakítások végrehajtása, valamint a főbejárati lépcső javítása és kerekesszékkel történő megközelítésének biztosítása. A fejlesztéssel az egész épület megújul és akadálymentessé is válik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kövér: a baloldal utál mindent, ami nemzeti

Ha visszajönnének, az lenne, ami 2010 előtt volt - mondta az Országgyűlés elnöke Kecskeméten. Tovább olvasom