Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Összefognak a rendőrök a bankárokkal

A pénzintézetek védelme érdekében tartottak megbeszélést a bajai rendőrkapitányságon.
András István rendőrkapitány a bankok és takarékszövetkezetek vezetőit hívta meg tapasztalatcserére. Okkal, hiszen idén már két alkalommal zajlott fegyveres támadás bajai vagy környékbeli pénzintézetben.

A technikai fejlesztésekről és a személyi képzésről egyaránt szó esett. A rendőrség egy új rendszer kiépítésén dolgozik, ám annak működése nem publikus. A pénzintézeti vezetők és a rendőrök a jövőben rendszeresen összeülnek, hogy egyeztessenek a védekezés és a megelőzés érdekében.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2012. június 19. 10:23
    „A magyarországi bankok indexálási trükkjei visszamenőleges megszüntetése is sokat segítene a bankok helyzetén, ugyan is lényegesen többen tudnák visszafizetni forinthiteleiket - mert azok voltak, -devizát ezek a hitelek hírből sem láttak!-csak a bankok a tisztességtelen nyereségeik növelése céljából találták ki a "svájci frank alapú" elnevezést! De miért is övezi néma csend a sajtó részéről is a banki indexálási trükk okozta súlyos társadalmi válságot, hiszen "a média- rádió,tv, sajtó rendszere plurális - policentrikus, vagyis mindenkinek joga és lehetősége van bármilyen vélemény elmondására!(Idézet: Zárug Péter Farkas politológustól!) Nem tán részrehajló egyes magyar sajtóorgánum, mert bizony komoly hiányosságokat lehet felfedezni egyes komoly információk meg nem jelentetésében! Tisztelt Magyar Sajtó! Félnetek pedig nem kell, az igazság Veletek van, csak élni kellene vele, nem pedig megalkuvónak lenni egy-egy politikai irányzat felé!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bújkáló afgánok egy tehervonaton

Öt afgán állampolgárt találtak a rendészek egy tehervonat rakománya közé bújva Kelebiánál még… Tovább olvasom