Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kecskemét hírei > Szexuális tanácsok a magyarórán?

Szexuális tanácsok a magyarórán?

Kiskunhalas - A Blikk információi szerint alig egy hetet töltött rácsok mögött, most újra szabad O. Adrián, aki tanítványai előtt tett szexuális szónoklatai miatt került börtönbe.

Delmagyar.hu - Blikk.hu - 2012.04.04. 06:25
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A magyartanár ellen huszonkilenc eset miatt indított eljárást a rendőrség, amelyek kapcsán a tanúvallomások szerint kiskorúakat rontott meg - írja a Blikk. A kiskunhalasi pedagógust a bíróság először előzetes letartóztatásba helyezte, mondván befolyásolhatja a gyerekeket, végül mégis szabadon eresztették.

– Méltatlan volt homályosan megfogalmazott vádak miatt börtönbe zárni ügyfelemet, ezért fellebbeztünk. Szerencsére a bíróság jó döntést hozott második alkalommal – magyarázta a tanár védője, dr. Kastyák János.

Mint megírtuk, O. Adriánt egy kollégája jelentette fel, amiért iskolába nem illő nyíltsággal beszélt a szexualitásról. A Blikk úgy tudja, az oktató orgiákra biztatta a tiniket, egy ilyen eset lehetett az is, amikor az egyik tizenéves véletlen megharapta társa nemi szervét. Az egyelőre még mindig ködös, mit is tett pontosan a tanár, azonban információink szerint diákjai egytől egyig bevallották a rendőrségnek tanáruk viselt dolgait.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. deszkás 2012.04.07. 11:41

Az Északi sarkig kergetném ha az én kölykömmel csinálná.

Moderálásra küldöm 1. klj-54 2012.04.04. 09:23

AZ igazság a büdös életben nem fog kiderülni, mert a feljelentő tanár társ (társ?) személyiségi joga a megvádolt és a gyerekek jogai előtt áll!Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...