Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Új rektorhelyettes a Kecskeméti Főiskolán

A poszt betöltésére meghirdetett pályázatra csak Horváth Ágnes nyújtotta be elképzeléseit.
Horváth Ágnes főiskolai tanár váltja Rigó Róbertet az általános rektorhelyettesi székben. A poszt betöltésére meghirdetett pályázatra csak Horváth Ágnes nyújtotta be elképzeléseit. A szenátus április 2-ai ülésén véleményezte a pályázatot. A jelenlévő 13 szenátusi tag közül 11-en támogatták kinevezését.

Ennek figyelembe vételével Ailer Piroska rektor asszony 2014. április 2-ai hatállyal 4 éves időtartamra bízta meg a Kecskeméti Főiskola általános rektorhelyettesi feladatainak ellátásával.

Dr. Horváth Ágnes 1986 óta dolgozik a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karán, ill. annak jogelődjében, a Tanítóképző Főiskolán. Az integrált Kecskeméti Főiskola első oktatási rektorhelyettese volt 2000 és 2007 között. Eddigi tevékenysége a felsőoktatás területén igen szerteágazó: az oktatómunka mellett pályázatok, fejlesztési projektek felelőseként dolgozott, töbször részt vett intézményfejlesztési tervek kidolgozásában és az intézményi akkreditáció előkészítésében. Közreműködött a kreditrendszer, a minőségirányítási rendszer, a számítógépes hallgatói nyilvántartási rendszer bevezetésében és többféle vezetői posztot - tanulmányi hivatal vezető, tanszékvezető, intézetvezető, kari főigazgató-helyettes - is betöltött.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lerakták a Kecskemét-Városföld kerékpárút alapkövét

A mintegy 480 millió forintos uniós és hazai támogatással megvalósuló fejlesztés év végére elkészül. Tovább olvasom