Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Való Világ: estére kecskeméti lakói is lehetnek a villának!

Hétfőn kiderül, hogy beköltözhet-e a kecskeméti Darányi házaspár a Való Világ Villába. Si-Sy és Roberto két másik párral verseng a nézők szavazataiért. A fiatalok megismerkedésükről és hat éve tartó kapcsolatukról meséltek a delmagyar.hu-nak, valamint elárulták azt is, miért szeretnének villalakók lenni.
A kecskeméti házaspár tizennégyezer jelentkező közül jutott be a negyvenkét jelölt közé, akikkel a beszavazó-showkon ismerkedhetett meg a közönség. Lassan megtelik a villa, már csak egy házaspár költözhet be az RTL Klub luxusbörtönébe.

A huszonnégy éves Darányi Si-Sy modellként dolgozik. A fotózások mellett reklámfilmekben szerepel, és időnként a mozivásznon is feltűnik. Legutóbb Angelina Jolie filmjében kapott szerepet, ahol egy a romokból kimenekülő túlélőt játszott. A nyáron forgatott Antony Hopkins filmben pedig fénydublőrként dolgozott, és találkozhatott a színészlegendával is. Emellett a fiatal feleség több lánynak is segít modellkarrierje építésében. Férje, Darányi Róbert biztosításközvetítőként dolgozik és Si-Sy managere. A házaspár neve nem ismeretlen már a kecskemétiek számára, hiszen gyakran szerveznek szépségversenyeket, koncerteket. A két fiatal a táncparketten is otthon van, 2009-ben harmadik helyezést értek el a németországi showtánc Európa Bajnokságon.

Való Világ: Si-Sy és Roberto is a jelöltek között - KÉPGALÉRIA

Szerenád, gyertyafény és lánykérés

A fiatalok 2004 decemberében a lány szalagavatóján ismerkedtek meg. - Si-Sy egy kecskeméti Leánygimnáziumban, az Angolkisasszonyoknál tanult. A végzősök a szalagavatóra kerestek párokat a tánchoz. Robi és Si-Sy szülei ismerték már egymást, és a fiú testvérét, Andrást kérdezték meg, táncolna-e a lánnyal. - Bár akkor mi még nem ismertük egymást, de Si-Sy engem is meghívott a szalagavatóra. Az első táncnál még nem is a testvérem volt a párja, így én nem tudtam, hogy ki ő, de már akkor kiszemeltük egymást - mesélte Robi. - Öt-hatszázan voltak a szalagavatón, de rögtön kiszúrtam őt, és csak neki mosolyogtam - idézte fel azt az estét Si-Sy. Majd egyszerre teszik hozzá összenevetve: szerelem volt első látásra.

Robi 2005 decemberében, megismerkedésük egyéves évfordulóján megkérte a lány kezét. - A teázó egy részét lefoglaltam. Fel volt díszítve gyertyákkal, szívekkel, lufikkal, és romantikus zene szólt - tudtuk meg a fiútól. Si-Sy elárulta, reménykedett benne, hogy párja ilyen hamar megkéri a kezét. 2007 májusában össze is házasodtak. - Azóta is nagyon harmonikus a kapcsolatunk, a szerelem nem változott, sőt az idő múlásával csak erősödött - mondta a delmagyar.hu-nak a fiatal feleség. - Mindennapjainkat áthatja a romantika. Nagyon fontosnak tartom, hogy a szürke hétköznapokban a monoton munka mellett megmaradjon az a bizonyos rózsaszín felhő - emelte ki Si-Sy.

Való Világ: Si-Sy és Roberto is a jelöltek között - KÉPGALÉRIA

Meglepetésekben bizony nincs hiány kapcsolatukban. Robi a lány tizenkilencedik szülinapjára egy feldíszített autóval gördült be Si-Sy gimnáziuma elé, de gyertyafényes vacsorák, mécsesekből kirakott szívek, lufihegyek is várták már a feleséget. Sőt egyszer még szerenádot is kapott. - Ehhez Pál Attila színművész segítségét kértem, nem akartam, hogy Si-Sy elszaladjon a hangom miatt - meséli nevetve Robi. A sok figyelmességet a lány is viszonozza. Ha van ideje, szívesen viszi párjának ágyba a reggelit.

Párosan a villába

A Való Világba Si-sy jelentkezett. - Amikor meghallottam a hirdetést, rögtön tudtam, hogy nekem ott a helyem, ez régi álmom volt. Mindig is vonzottak a valóságshow-k, és vártam, hogy mikor lesz olyan műsor, ahol nem csak celebek mutathatják meg magukat. Jelentkeztem, majd két hét után kerestek, hogy menjek az első meghallgatásra. Akkor még nem volt szó arról, hogy párokat is keresnek. A válogatáson kérdezgettek a modellkarrieremről, és megtudták azt is, hogy férjnél vagyok. Amikor továbbjutottam, felhívtak, és megkérdezték, hogy bejönne-e velem a párom? - tudtuk meg Si-sytől. - Azért is vállaltam el, mert annyira szeretem őt, hogy ezzel is szeretnék segíteni neki. Ha pedig már benne vagyunk a műsorban, akkor nekem is az a célom, hogy minél jobban sikerüljön. Sportoló voltam, a küzdés és a versenyszellem bennem is megvan. De elengedtem volna szívesen egyedül is, mert megbízunk egymásban. Managereként a modellmunkákra is elkísérem, és már a szeme villanásából tudom, ha valami baj van. Azonban soha nem kellett még közbeszólnom, mindig megoldotta egyedül a problémákat - hangsúlyozta Robi.

- Rendezvényszervezőként a párom is körül van véve szép lányokkal, de nem vagyunk féltékenyek. A kapcsolatunk alapja a bizalom, azonban soha nem is adtunk okot a féltékenységre. Nem megyünk bele flörtökbe sem. Nagyon örülök, hogy ketten megyünk, ha bejutunk a villába, mert nagyon hiányzott volna Robi. Nem tudom, hogy lelkileg hogy bírtam volna. Most fordult elő először, hogy három napra el kellett utaznia egy továbbképzésre és nagyon nehéz volt nélküle - vallotta be Si-Sy.

Való Világ: Si-Sy és Roberto is a jelöltek között - KÉPGALÉRIA

A pár úgy érzi, könnyen megtalálnák helyüket a villalakók közt. Ha bekerülnek, arra törekednek majd, hogy kialakuljon a csapatszellem, az összetartás. Si-Sy nagyon szeret sütni - főzni, sőt szívesen takarít is, úgy látja, ebben szüksége is van a villalakóknak a felmentő seregre. - Nagyon sok táncos van már bent, de még nem volt egy jó buli. Mi sok meglepetéssel készülünk nekik, közös programokat szeretnénk - beszélt terveikről Robi.

A párt családja is támogatja, hiszen tudják, hogy ez mennyire fontos számukra. Talán jobban is izgulnak, mint a két fiatal, akik ha bekerülnek a villába, már egyéni játékosokként versenyeznek, tehát külön-külön hagyják majd el a luxusbörtönt. - Erre készülünk már azóta, hogy megtudtuk, hogy kiválasztottak bennünket. Biztos, hogy nehéz lesz, de ez egy játék, és bármelyikünk is marad bent, szeretnénk addig folytatni, amíg csak lehet. Tudjuk, hogy megvárjuk egymást odakint - tette hozzá Si-Sy.

Szívesen segítenek másoknak

A házaspár, akinek csak tud, segít. Az idei árvíz után gyűjtést szerveztek, és egy kamionnyi segélyszállítmánnyal indultak útnak Felsőzsolcára. Ásványvizet, konzerveket, kenyeret, ruhákat és még bútort is vittek a bajba jutottaknak. A település lakói nagyon hálásak voltak az adományokért. Sírva mesélték a párnak, hogyan vitte el a víz mindenüket. Azonban ez nem csak egyszeri alkalom volt a pár részéről. Si-Sy és Robi ugyanis rendszeresen keresi a lehetőséget arra, hogy segíthessen másoknak.

Olvasóink írták

 • 7. ozikS 2010. december 13. 15:30
  „Én azt hittem először ezek ilyen leszbikus pár vagy mi,de azt beszélik pasi ez a maki mellette.”
 • 6. kowalsky 2010. december 11. 21:52
  „döbbenet :)
  ki írja a kecskeméti híreket? ez ultraégő...

  Legutóbb Angelina Jolie filmjében kapott szerepet, ahol egy a romokból kimenekülő túlélőt játszott. A nyáron forgatott Antony Hopkins filmben pedig fénydublőrként dolgozott, és találkozhatott a színészlegendával is.

  menekülő statiszta és fénydublőr... szép kis portfólió..... :D :D”
 • 5. szegarazs 2010. december 11. 21:00
  „Miért "szi-száj"? Mert így kell ejteni.

  A Sziszi már túl hétköznapi, mi?”
 • 4. flexsnake*** 2010. december 10. 16:15
  „sugárzik róluk az értelem. Ők bizony nem jutnak be.”
 • 3. kecskeméti2 2010. december 10. 13:27
  „Igaza van Puttonak a DM már bács megyei is, úgyhogy hajrá Kecskemét!:P”
 • 2. putto 2010. december 10. 12:35
  „sajtkukac:
  A delmagyar.hu nem csak Csongrád megyeiekhez, hanem a kecskemétiekhez is szeretne szólni.
  Mindenki arra szózavaz akire akar, de a "szerencsétlen" jelzőt én egészen más valakire mondanám ...”
 • 1. sajtkukac 2010. december 10. 10:48
  „Gusztustalan! Miért a kecskeméti párra kellene a szegedieknek szavazniuk? Én eddig úgy tudtam, hogy az újság Csongrád megyében jelenik meg, és naívan úgy gondoltam, hogy a szegedi párt - Stonékat - kellene "reklámozni", nem pedig ezt a két szerencsétlent. Na hagyjuk....
  Tiszta szívemből kívánom, hogy Stone-ék kerüljenek be, lesz ott játék-móka-kacagás akkor :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyagya Attila: meg akarok felelni a magasabb elvárásoknak is!

A KTE szurkolói a klub hivatalos honlapján Gyagya Attilát választották az őszi idény legjobb… Tovább olvasom