Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Vihar: eddig 260 kárbejelentés érkezett az önkormányzathoz

Kecskemét - Tetemes károkat okozott a szerdai vihar Kecskemét növényzetében. Két nap alatt mintegy 260 közterületi helyszínről érkezett ezzel kapcsolatos bejelentés. Az önkormányzat nagy erőkkel, folyamatosan dolgozik a károk felszámolásán.
A Városgazdasági Kft. 40 munkatársa egyszerre négy-öt helyszínen dolgozik a kidőlt fák eltávolításán, a sérült fák gallyazásán. A közterületek rendezésében, a takarításban közel 90 közfoglalkoztatott vesz részt. Önkormányzatunk a mielőbbi helyreállítás érdekében bevonta a Kik-For Kft. munkatársait, mellette pedig az egyéb szerződéses partnerektől is segítséget kapunk. Az önkormányzati tulajdonú erdőterületek faállományának egy része szintén megsérült. Ott a Kefag Zrt. végzi a kárfelszámolást, a Városgazdasági Kft. két emelőkosaras gépjárművének segítségével.

A közterületen lévő kidőlt fákkal, sérült növényzettel kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken várják a lakossági bejelentéseket:
Telefonon: 76/512-219
E-mailben: varosuzemeltetes@kecskemet.hu
Írásban: Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Beruházási és Városüzemeltetési Osztálya, 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.
Személyesen: Városháza (Kecskemét, Kossuth tér 1.) félemelet 48.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább menetel a kecskeméti felsőoktatás

Csütörtök este kihirdették a 2011 szeptemberében induló képzések ponthatárait. A Kecskeméti Főiskolán ősztől több mint 1000 elsőéves kezdheti meg a tanulmányait.
Tovább olvasom