Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 0°C | 11°C Még több cikk.

VV Anikó berágott a bulvár lapokra

VV Anikó a Facebook oldalán üzent a bulvár újságíróknak: elege van belőlük!
A Való Világ fekete bajai démona, VV Anikó azon rágott be, hogy az egyik bulvármagazin megírta: a lány mindenféle szakmai végzettség, sőt diploma nélkül került egy internetes újság szerkesztőségbe. "Meglepő karrier, miközben számos gyakorlott újságíró munkanélkül éhezik" - írja a cikk szerzője.

"Igazából már nem tudom mikor csinálok jót és mikor nem. Ha dolgozok az a baj, ha nem akkor meg az. Mindig mindenben fognak hibát találni" - kezdi monológját Anikó.

VV Anikónak elege van a bulvár sajtóból.
VV Anikónak elege van a bulvár sajtóból.

"Igen lehet műkörmösként dolgoztam a való világ előtt, de egyáltalán nem szégyenlem. Sőt egy póker klubba is dolgoztam előtte másfél évig... Kaptam egy lehetőséget és élek vele. Igen dolgozom, és szeretem amit csinálok. Lehet nincs róla papírom, de szerintem nem is ez a lényeg. Ha valaki belefog valamibe és jó abban amit csinál, akkor nem a papír fogja őt tehetségessé tenni.

A kommentelőknek pedig csak annyi, hogy elegem van abból, hogy ha bárkivel találkozok személyesen mindig csak alakoskodnak a szemembe. Oda lehet jönni és elmondani végre a negatív kritikát is. Ti aztán nagyon bátran tudtok véleményt nyilvánítani arc és név nélkül... Akkor legyen bennetek annyi, hogy a szemembe is belemondjátok, hogy legszívesebben leköpnétek!

Bár nem tudom mivel értem ezt el... Sajnálatra méltó, hogy nincs jobb dolgotok, mint mindenből kihozni a rosszat. Üzenem azoknak akiket ez zavar, hogy dolgozom és "elveszem a munkát" más elől, hogy inkább vélemény nyilvánítás helyett tegyenek azért, hogy ne ott tartsanak ahol tartanak és akkor nem kell másokra irigykedni, mert elégedettek lesznek az életükkel... Mert én az vagyok!"

Olvasóink írták

 • 6. gipszk 2011. augusztus 31. 10:29
  „Bulvárlap, bulvársajtó egy szó (legalább aki csinálja, írja helyesen :) )”
 • 5. Perszepersze 2011. augusztus 29. 15:57
  „Egyszer még téged is szívesen kifestenélek. :D”
 • 4. Perszepersze 2011. augusztus 29. 15:55
  „Sajnos a mai világban sokan nem tudnak elhelyezkedni abban, amiben igazán tehetségesek. Mert egy tanfolyam/iskola ára néha már nem megfizethető.... Én csak támogatni tudlak, remélem, hogy sikereket fogsz elérni. Én is nagyon ügyesen sminkelek, rengetegen dícsérik a munkámat, de sajnos arra, hogy erről papírom is legyen, nincs pénzem.... :( Így hát itthon csinálom, baráti-ismerős körben, nagy elismerésnek örvendve. Ismerek kozmetikusokat-sminkeseket, akik sokkal rosszabbul dolgoznak, mint én, sőt olyat is, aki elvégezte a tanfolyamot/iskolát, és egész más területen dolgozik, mert nincs hozzá tehetsége. Hajrá Ani. :)”
 • 3. tótkomlósi 2011. augusztus 28. 12:13
  „Anikó!

  VAn két füled (és nem vagy szatyor).

  Az egyiken engedd be a másikon meg azonnal ki!
  Ne foglalkozz a sok szenzációhajhász "újságíró"val!

  Nekik lehet, hogy van papírjuk arról amit csinálnak, de a papírral észt nem osztottak még sehol!

  Csináld azt, amiért fizetnek és ne foglalkozz mások véleményével!

  Ha mindent a lelkedre veszel úgy fogsz járni mint az a bizonyos Éva a BB-ből!”
 • 2. cogitus 2011. augusztus 28. 11:26
  „Anikó!
  Tudnod kell, hogy mióta ismert lettél, bármit csinálsz is, az rossz. Ha ellenkezőjét teszed, az is.
  Nem néztem a VV-t, mert hazugnak tartom már a címét is. Ám azáltal lettél ismert, használd ki! Ugyan, kitől veszed el a helyet, hiszen bárkinek lehetősége volt/van bármelyik állást megpályázni.
  Az, hogy szemből szembe megy az alakoskodás, ez a mai "divat". Az érvényesülni akarás félresikerült módszere. Milyen jól hangzik egy társaságban (ahol az IQ átlaga alulról közelíti a cipőméretet): "Személyesen ismerem Anikót!" - és ebből annyi igaz, hogy valahol, valamikor gratulált Neked.
  Csak annyit törődj a Sárral, hogy ne taposs bele, kerüld ki!”
 • 1. Dili 2011. augusztus 28. 10:44
  „Igazad van VV Anikó, tedd azt, ami jólesik, a sok arctalan kommentelőnek csak ehhez van KÉPessége...!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legyen a tudósítónk ropogós ezresekért!

Írjon cikket, küldjön be képet, videót érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító! Tovább olvasom