Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

X-Faktor: A csillagszemű fiú csapatban nyomja tovább

Kelebia - A kelebiai Kumich Tamás és a lajosmizsei Kocsis Tibor is bejutott a legjobb 50 közé az X-Faktor táborából.
Az első Válogató sikerei után a legjobb 150 énekes nagy reményekkel érkezett a Táborba. Ekkor még nem sejtették, milyen megpróbáltatások várnak rájuk. Itt az első körhöz képest teljesen új feladatok elé állították a versenyzőket a mentorok. Érkezésük után 3-4 fős csapatokra osztották az énekeseket és ekkor tudták meg, hogy másnapra meg kell tanulniuk együtt egy dalt. Egyetlen éjszakájuk volt arra, hogy összeállítsák a közös produkciót.

Az első körből Kumich Tamás és Kocsis Lajos is továbbjutott, majd a 100 legjobb versenyzőt 25 fős csoportokra osztották, ekkor már tudták, hogy csak a legjobb 50 maradhat. Hogy ki melyik csoportba került, azt csak órákkal később fedték fel előttük a mentorok. Két 25 fős társaságnak búcsúznia kellett, a másik kettő viszont önfeledten örülhetett a továbbjutásnak. Kocsis Tibor meggyőzte a mentorokat, beválogatták a legjobb 50 közé. 

Kocsis Tibor csont nélkül jutott a legjobb 50 közé.
Kocsis Tibor csont nélkül jutott a legjobb 50 közé.

Három énekes az elutasítás fájdalmát és a továbbjutás örömét is átélhette mindössze néhány percnyi különbséggel. Kumich Tamás, Nánássy Tibor és Varjú René egyéni énekesként indult a versenyben, de a Táborban egy csapatba kerültek. A mentorok már akkor meglátták bennük a lehetőséget, mert szerintük együtt igazán izgalmas csapatot alkotnak. Végül azt a döntést hozták, a fiúk egyénileg nem, de csapatban folytathatják a versenyt. Tamás, Tibi és René nem gondolkodtak sokat a mentorok ajánlatán, örömmel vetették bele magukat a felkészülésbe, ugyanis egy napjuk maradt, hogy egy teljesen új dallal, együtt lépjenek a mentorok és a közönség elé a legjobb 50 között.

Tamás szólóban nem, csapatban viszont folytathatja.
Tamás (jobbra) szólóban nem, csapatban viszont folytathatja.

Már csak egyetlen forduló és megtudjuk, kik készülhetnek a Mentorok házába, ahonnan már egyenesen az élő show-ba vezet az út!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kecskeméten lassan javul a pollenhelyzet

Az ország középső területein, Kecskemét környékén és Budapesttől délre piros, azaz elsőfokú a riasztás van továbbra is érvényben.
Tovább olvasom