Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Bin Laden meg akarta öletni Obamát

Meg akarta gyilkoltatni Barack Obama amerikai elnököt Oszama bin Laden, az al-Kaida terrorszervezet vezetője, aki úgy gondolta, hogy az Egyesült Államok káoszba süllyed, ha a "felkészületlen" Joe Biden alelnök veszi át az amerikai haderő főparancsnokságát - közölte internetes kiadásában a The Washington Post.
Az amerikai lap az értesülést a bin Laden abbotabádi rejtekhelyén talált dokumentumokra alapozza, amelyek tartalmát az amerikai kormány a következő hónapokban szándékozik nyilvánosság elé tárni. Bin Laden egyik üzenetében arra utasította a terrorhálózat egyik vezetőjét, hogy szervezzen meg egy támadást az elnöki különrepülőgép, az Air Force One ellen. Egy ilyen akció az amerikai hírszerzés véleménye szerint jócskán meghaladta a megtizedelt al-Kaida erejét.

Olvasóink írták

 • 2. Mozimasiniszta 2012. március 18. 18:22
  „Nekem nem a családfa okozott fejtörést ! hanem : Usama bin Laden jó ideje likvidálva ! miért magyarázgatják épp most ? vagy a máig folyó szennyes háborút akarják igazolni a demokrácia lovagjai ? Ha nem vették volna észre : az Iszlám országokban szikrányit se kérnek az "amerikai demokráciából" ! Főleg úgy nem hogy szétlövik az országot , vadállat amcsi katonák vérfürdőt rendeznek passzióból , más esetekben meg is gyalázzák a holtakat ! Hogy az elnöki különgép mikor és merre fog repülni azt még az Jóisten se tudja , nemhogy a patkány módra rejtőzködő terroristák !
  Továbbá: hogy azt a bizonyos akció terveket bin Laden leírta , cca 40 oldalon ??? ezen még dolgoznak Washingtonban , de lehet hogy 42 oldal lesz ! Másutt bővebben tálalják a dolgot de DM csak ennyit mert ?”
 • 1. bánki 2012. március 17. 19:38
  „Obama meg megölte Bin Ladent!

  Mindig baj van ha a ,,színesek" a demokráciával próbálkoznak !
  ,,Barack Obama a hawaii Honoluluban született a kansasi Wichitából származó, angol felmenőkkel rendelkező Stanley Ann Dunham és a kenyai Barack Obama közös gyermekeként. A szülők a Hawaii Egyetemen ismerték meg egymást, és a szigeten házasodtak össze 1961-ben,[3] Obama fél évvel később született meg. Szülei csak két évig éltek együtt, 1964-ben pedig el is váltak.[3] Obama édesapja visszatért Kenyába és 1982-ben bekövetkezett haláláig már csak egyszer találkozott a fiával."

  ,,Oszáma bin Láden 1957-ben született a Szaúd-arábiai Rijádban. Apja Muhammad ibn Láden,[6] az 1930-as években Jemenből áttelepült építőipari mágnás volt, anyja pedig egy szíriai származású asszony, Muhammad több feleségének egyike. A családnak körülbelül negyvenöt gyermeke született - közöttük huszonnégy vagy huszonöt fiú -, ezek legfiatalabbika volt Oszáma."”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A holland egyház fiúkat kasztráltatott az 50-es években

A holland katolikus egyház több fiatal fiút kasztráltatott az 50-es években, hogy "kigyógyítsa" őket… Tovább olvasom