Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Dupla meglepetés volt a Telekosár a születésnapját ünneplő Vass Imrénének

Apátfalva - Bár korábban sosem járt a szegedi Rókusi körúti Tescóban, egykori kereskedőként rutinosan vásárolt be tegnap az apátfalvi Vass Imréné, Telekosár játékunk második nyertese. Kétszeresen is meglepetés volt ajándékunk: épp tegnap ünnepelte 75. születésnapját.
– Évtizedek óta olvasom a Délvilágot – emlékezett idei Telekosár-játékunk második nyertese, Vass Imréné. A felhívás nyugdíjas Délmagyarország- és Délvilág-előfizetőinknek szól: figyelniük kell a lapunkban megjelenő szelvényt. Ha ezt kivágják, helyesen válaszolnak a rajta szereplő kérdésre, és visszaküldik, sorsoláson vesznek részt. Kéthetente egy nyugdíjas előfizetőnk 40 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal lesz így gazdagabb, amelyet a Rókusi körúti Tesco hipermarketben válthat be. A bevásárlásra el is visszük a nyertest.

Vass Imrénének szinte szenvedélye, majdhogynem egyetlen szórakozása az újság. Minden napot velünk kezd, az első szótól az utolsóig mindent elolvas, minden játékon részt vesz – eddig azonban csak apróbb nyereményekhez jutott. Amikor megtudta, hogy nyert, örömében sírva fakadt. Az, hogy most rámosolygott Fortuna, dupla meglepetés a számára, hiszen épp most ünnepli a 75. születésnapját. A nyugdíjasévek előtt kereskedőként dolgozott a faluban, így nem csoda, hogy komplett listát írt a bevásárlás előtt, és noha korábban nem járt az üzletben, rutinosan válogatta össze mindazt, amire szüksége volt. Talán az is a boltosmúltnak köszönhető, hogy bár menet közben nem számolta, milyen értékben vásárolt, a kasszába mindössze 10 forinttal ütöttek be többet a 40 ezres keretnél.

Vass Imréné megfontoltan töltötte tele a kosarát. Fotó: Frank Yvette
Vass Imréné megfontoltan töltötte tele a kosarát.
Fotó: Frank Yvette

Mi minden került a születésnapi Telekosárba? Nagyobb tételben például liszt, cukor, étolaj, tésztaféleségek, sajt és vaj, emellett kávé, üdítő, mosópor és tisztítószerek, sőt energiatakarékos izzó is. S persze, ugyancsak gondolva lányára és unokájára, némi csemege: 10 szelet csoki és 10 üveg meggybefőtt – utóbbi nyertesünk nagy kedvence.
Játékunk folytatódik!

Telekosár játékunk rendkívül népszerű, sok ezer szelvény érkezett már szerkesztőségünkbe. A játék folytatódik: figyeljék a Délmagyarországban és a Délvilágban megjelenő játékszelvényt! Még három alkalommal sorsolunk a beküldők között.

Olvasóink írták

 • 3. 3évesférfi 2011. március 09. 21:51
  „2. Egyolvasó: Nem kell sajnálni tőlük. Neked hátravan még az élet, az megfizethetetlen.”
 • 2. Egyolvasó 2011. március 08. 06:00
  „Gratulálok a nyereményhez
  Kár, hogy fiataloknak nincs ilyen játék a dm-nél.
  "A felhívás nyugdíjas Délmagyarország- és Délvilág-előfizetőinknek szól"”
 • 1. yca 2011. március 07. 10:50
  „GRATULÁLOK”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alapkövet avatott, 30 embert fölvett a Givaudan

Helyi és környékbeli beszállítókkal fog együtt dolgozni a svájci Givaudan, az erről szóló megállapodást csütörtökön, a makói gyár alapkövének leleplezése után írták alá. Tovább olvasom