Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Kommentezőt keres a rendőrség

Makó - A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen egy magánszemély feljelentése alapján.
A feljelentésben foglaltak szerint a magánszemély azt sérelmezi, hogy egy - a delmagyar.hu-n megjelent - cikkhez ismeretlen elkövető(k) álnév mögé bújva az ő, illetve elhunyt lányának becsületét sértő hozzászólás(oka)t jelentetett meg – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint már korábban beszámoltunk róla, a Csongrád Megyei Bíróság katonai tanácsa ősszel kezdte tárgyalni J. Sándor őrmester büntetőperét. 2007 november 4-én hajnalban, öten egy mezőhegyesi diszkóból tartottak haza, Makóra. Az őrmester által vezetett autó gyorsan, legalább 125 kilométer per órás sebességgel haladt, egy enyhe kanyarban kisodródott, fának csapódott, és kettészakadt. A balesetben hárman meghaltak: a 15 éves Dömötör Ibolya és a 17 éves Kolompár Renáta a helyszínen, a 15 éves Kolompár István a kórházba szállítás után. A két 15 éves áldozat makói, a 17 éves kisteleki.

A rendőrségen az egyik elhunyt fiatal édesanyja tett feljelentést. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a sértett magánindítványa alapján a Makói Városi Bíróság rendelt el nyomozást, amelynek lefolytatásával a Makói Rendőrkapitányságot bízta meg. A rendőrség a nyomozás során beszerezte a hozzászólók IP-címeit, az elkövető(k) személyazonosságának megállapítása folyamatban van – tette hozzá a szóvivő.

A kommentekért nem vállalunk felelőséget

A delmagyar.hu szerkesztősége a hozzászólási felületeken közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal. A delmagyar.hu fórumon és cikkek alatti hozzászólási felületein megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel, és azokért ők vállalják a felelősséget. A felhasználók nem írhatnak a jó ízlést sértő, lejárató hozzászólásokat, a gyűlöletre uszító, a rasszista és a mások vallási- vagy nemzeti hovatartozását sértő véleményeket.

Olvasóink írták

121 hozzászólás
 • 121. magyarok 2009. január 20. 18:24
  „VAlószinüleg azért látod így mert rosszindulatú vagy!”
 • 120. Karina 2009. január 20. 12:09
  „Püff... Kifordult a világ teljesen.
  Miért kell mindenáron ideálisnak bemutatni az abszurdot;
  a normálisat, és biztonságosat pedig mocskolnivalónak?

  Ez az egész éjszakai történet, úgy, ahogy van, NEM követendő példa, a végéhez pedig emberi hibák vezettek, NEM pedig egyszerű véletelenek. Ezt ideje lenne tudomásul venni.”
 • 119. magyarok 2009. január 19. 14:32
  „Karina édes!
  Szerintem neked fogalmad sincs arról, hogy az édesanyja nem engedte el a lányt, hanem csak elszökött magától, amit jobb helyeken gyerekcsínynek neveznek! Hiszen a szülő nem volt tudatában, hogy elment...
  2, Ez a lány biztosan nem volt részeg én ismertem jó tanuló volt jó sportoló, mégis elment senki sem érti miért, talán mert a női hormonok miatt neki is tetszettek már a fiúk, kérdem én te 16 évesen nem pasiztál még????
  Az anya szégyellje magát, hát ja lehet benne valami, de mondok neked valamit, itt ha valakinek szégyellni kellene magát a hozzászólások miatt az te vagy és a hozzád hasonló szélsőségesek!
  Nem kívánom neked sem én sem más jó érzésű ember, hogy hasonlóban legyen részed mint azok családjainak akiket szapulsz, de ezzel a stílussal, a gyűlölettel ami benned lakozik, messzire nem mégy, abban biztos vagyok :) a névtelenségről meg annyit, hogy csak azt írd le, amit szemtől szemben is el mersz mondani, mert ha nem így van akkor gyáva vagy!
  Sok sikert az élethez, és kívánom, hogy világosodj meg a sok gyűlölködő között!”
 • 118. Karina 2009. január 18. 16:58
  „Abban pedig, hogy valaki névtelenül mond véleményt, és a névtelenségét meg is akarja tartani, nem találok semmi kivetnivalót. Meg vannak az indokai hozzá.
  Hova jutna a világ, ha bevezetnék pl, hogy csak nevet vállalva lehet szavazni?

  Elmondanám, volt rá példa, és nem sült el jól. Meg is bukott a módszer.”
 • 117. Karina 2009. január 18. 16:51
  „A kutyamindenit, hogy bántják ezt a szegény, családcentrikus, amúgy is kirekesztett, gyászoló, roma édesanyukát, aki biztosan csak virágot szedni küldte a kicsi lányát, hajnalban, részegen...

  Én pedig erre azt mondom, hogy az a szülö, aki így áll hozzá a gyerekneveléshez, pl töltött fegyvert tart a lakásban elzáratlanul, és a gyerek fejbelövi magát vele, igenis, hogy számítson a társadalom ítéletére, és indulatára, gyász ide vagy oda.

  Az ilyen "anya" csak szégyellje magát, süllyedjen magába nagyon mélyen, és vonja le a tanulságot.
  Nehogy már még neki álljon feljebb!”
 • 116. lacipapa68 2009. január 17. 23:20
  „DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD::::::::::”
 • 115. lacipapa68 2009. január 17. 16:17
  „Csak nyugodtan...”
 • 114. flexsnake 2009. január 17. 12:46
  „114. hozzászólás lacipapa68 2009.01.17. 01:36

  A szánalmasért meg én perelek!”
 • 113. lacipapa68 2009. január 17. 01:36
  „Flexsnake!Ez a téma már lement.Te már csak azért szóltál hozzá,hogy tied legyen a zárszó.Szánalmas vagy.Akkor szólj hozzá,ha érdemi mondanivalód van.”
 • 112. flexsnake 2009. január 16. 23:39
  „meko ha naív lennék akkor mást írnék.Óvatos vagyok ;)”
 • 111. magyarok 2009. január 15. 23:09
  „Nos kedves meko!

  Egyetértek a 110es hozzászólásával 2 okból is,egy nem kell kiírni bizonyítványi sorszámod, mert még a főnököd beazonosít olyan adatok kiadásáért, ami esetleg nem tartozik a nyilvánosságra és neked nem szabad beszélned róla, de nyilván ha ezt így felvállalod, akkor csak kamuzol... :)
  Következő, börtönőr iskola? Az milyen is, tudtommal ott a börtönben tanfolyamok vannak nem iskolák, vagy neked évek kelletek az elvégzéséhez, vagy ismételten csak kamuzol? :)
  Következő, ha te börtönőr vagy akkor valószínűleg a pszichológia teszten nem vallottad magad rasszistának, bezzeg itt annak tűnsz, csak nem hazudtál?
  Végül, én is tudom, hogy az átlagos cigány az milyen és sejtem mennyi lehet a börtönökben, de ha te egy rendes cigány gyerek lennél tanulnál dolgoznál adót fizetnél nem lopnál stb és téged basztatnának olyan dolog miatt amit nem csinálnál soha csak a cigány társaidra azok a jellemzők, neked tetszene a dolog? Hazudj nyugodtan! Ezért nem kell általánosítani!
  +1 ez a cikk nem arról szól amiről te beszélsz, és ha a te gyermekeddel (kívánom ez soha nem forduljon elő!) történne hasonló és gyalázkodnának, bántanák a gyermeked emlékét ismeretlenül névtelenül igazságtalanul, te vajon feljelentenéd az elkövetőt??? Ha nem akkor ismét hazudsz!”
 • 110. BabócsaiEugénia 2009. január 15. 22:28
  „A Bazi nagy romalagzi hűen tükrözi őket...
  100., 107., veletek egyetértek. Sajnos ezt tapasztaljuk. Nem születtem rasszistának, viszont a szememnek, fülemnek hiszek, a bőrömön pedig tapasztalok....Szomorú, hogy sehol nem hallgatnak meg bennünket, véleményt nem nyilváníthatunk, a bennünket ért sérelmeket el kell hallgatnunk...”
 • 109. felhasználónév 2009. január 15. 18:41
  „108
  meko

  Nem piszkálni akarlak, de a főnököd, (vagy bárki rosszakaród) ha olvassa, hogy itt fórumon még közre is adtad a biz.sorszámod, mint börtönőr...hát nem is tudom...Felelőtlen dolog volt! A bv-s tanfolyamon lehet, hogy ezt nem mondták, de nem hiszem, hogy neked a munkádból adódóan ennyire nyíltan fel kellene vállalni amiket írsz, ahogyan gondolkodsz a romákról...még akkor is, ha esetleg van/vannak akik ugyanúgy látják a roma kérdést...”
 • 108. fazer 2009. január 15. 15:57
  „Magyar Nemzet Online:
  Esélytelenek az ördögi körtáncban
  2001. július 9. 00:00

  Kóré Károly
  "Mindennapjaink részévé vált sajnos a roma bűnözés. Aligha véletlenül. Az elkövetett bűncselekményeket és azok szociális hátterét vizsgálva Póczik Szilveszter, az Országos Kriminológiai Intézet kutatója elgondolkodtató adatot közölt: az elítélt férfiak több mint fele roma származású. (...)"”
 • 107. meko 2009. január 15. 15:46
  „106 magyarok-Lehet,hogy a te eszedhez nem fogható az enyém,de azért annyi eszem van,hogy elvégeztem többek között a börtönőri iskolát is.Bizonyítványom sorszáma:517-3/BV/2006.Legmegbízhatóbb forrásokból tudok olyan hiteles statisztikáról,amelyben az országban fogvatartottak 70%-a volt cigány származású,amikor 5%-os volt a lakossági aránya.Külföldi,hivatalos statisztikák/Finnország,Spanyolország/ szintén hasonló arányokról számolnak be.Tavalyi hivatalos,pártatlan felmérés kiderítette,hogy a hazai lakosság 91%-a szerint a cigánybűnözés létező fogalom!Az Alkotmány kimondja: 61§ A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a közérdekű adatok megismeréséhez és terjesztéséhez.Mégem beszél a média ezekről az adatokról !Miért hátrányos helyzetű az, aki szinte mindent ingyen kap az államtól, ráadásul segélyként többet, mint egy dolgozó ember kaphat? Itt a cigányok vannak diszkriminálva? Ez pozitív diszkrimináció ami súlyosan sérti a többi magyar állampolgár esélyegyenlőségét, és ütközik az alkotmánnyal, mely kimondja: (66§) A Magyar Köztársaság biztosítja az egyenjogúságot.”
 • 106. lacipapa68 2009. január 15. 08:50
  „Egyszerűen meg lehetne szüntetni a "cigánykérdést".El kell törölni a "POZITÍV DISZKRIMINÁCIÓ" fogalmát,hiszen erősen sérti a többségi társadalom önérzetét és jogait.És gyanítom,hogy az Alkotmánnyal sincs összhangban.Egyenlő jogok,egyenlő kötelességek!Így lenne tiszta a játék. A dolgok másik oldala az,hogy bármi történik ebben az országban,elindul a "cigányozás",a másik oldalról pedig az,hogy mennyire "üldözik" a romákat ebben az országban...”
 • 105. magyarok 2009. január 15. 08:41
  „Bírom ezeket az adatok amikkel elő áll a kedves előttem lévő "ÚR" is :)
  Ez a cikk szól valamiről és ő aki jövőbe látó és természetfeletti képességekkel rendelkező megállapítja, hogy a cigányok 95%... Honnan veszed ezt az infot? megtippelted? HA én azt gondolom, hogy te agya ment vagy akkor ezt nyugodtan írjam ki és terjesszem mindenki előtt? :)
  Az a baj, hogy rosszindulatú tudatlan vagy, akinek fogalma sincs a miértekről, és aki nem ott mondja el butuska véleményét ahol kellene, hanem egy olyan oldalon ahol ennek jelenleg nincs helye...”
 • 104. meko 2009. január 14. 23:10
  „flexsnake! Te olyan naív vagy,hogy azt hiszed,hogy 3 cigányból 2 hasznos polgára a magyar társadalomnak ??? Több éves tanulmányaim után kijelentem,hogy legalább 95%-uk képtelen megfelelni a társadalmi normák alapvető elvárásainak. 103-as,én csak az igazságról írtam!Nem kötelező elfogadnod!”
 • 103. SzigetiBoglárka 2009. január 14. 22:03
  „"A kommentekért nem vállalunk felelőséget"
  Tájékoztatom Önöket, hogy a "felelősség" szó két (azaz kettő) "s". Magyarul.”
 • 102. magyarok 2009. január 14. 14:50
  „100, te miket nem mondasz, ilyenkor mikor ezt így jól ki írod magadból, azt hiszed értelmes vagy? Pedig az értelem halvány jele sem mutatkozik rajtad, mivel ha lenne értelmed, nem gondolnád ezt úgy ahogy leírtad!”
121 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még idén eldől, város lehet-e Csanádpalota

Csanádpalota - Elkészült Csanádpalota pályázata, amellyel szeretné elérni, hogy nyilvánítsák várossá. A több mint százoldalas anyagot a napokban postázzák a regionális államigazgatási hivatalnak, amely még ebben a hónapban továbbítja az önkormányzati minisztériumnak. Tovább olvasom