Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 29°C Még több cikk.

Szétpréselt gólya az úttesten

Egy elütött gólya teteme hever Makón, a Szegedi utcán.
Lehet, hogy az első gólya volt, amelyik idén Magyarországra érkezett, de sajnos a tavaszt már nem érte meg: Makón, a Szegedi utcai motorkerékpárbolt előtt fotóztuk le ennek az elütött madárnak a tetemét. Hogy miért szállt le az úttestre és ott hogyan ütötték el, rejtély.

Ez a gólya nem élte meg a tavaszt.
Ez a gólya nem élte meg a tavaszt.

Legyen Ön is tudósító!

Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító! Címünk: delvilag@delmagyar.hu

Olvasóink írták

  • 3. almasiweb 2012. február 02. 08:09
    „Szegény! Nem igaz hogy nem látta az autós. Január 21-én pedig egy kutyát ütöttek el a Széchényi téri új körforgalomban. Én meg unokatesóm hoztuk le szegényt az útról, már csak hogy ne üsse el más, szerintünk csak a lába tört el. Szerencsére volt még pár rendes ember ott, aki azonnal telefonálásba kezdett. Kedves gyepmester, állítólag csak reggel jött volna érte. Rendőrök is jártak arra, le is fordultak amint meglátták hogy gond van. Legnagyobb gond hogy az autós bár lassított, de tovább hajtott. Aki így ott hagy egy állatot az úton, az nem tudom, egy embert is ott hagyna?”
  • 2. dmonlájn 2012. február 01. 09:15
    „Egyáltalán mit keresett itt a tél közepén?”
  • 1. Csaby83 2012. január 31. 16:13
    „Ugyan melyik birka üthet el egy gólyát! Ha így volt, szégyen! Bár az is lehet, hogy ezt a nagy hideget nem bírta mert le volt gyengülve a táplálék szűkössége miatt! Ilyenkor nehezebben találnak élelmet, amely nagyon fontos a szervezet hőháztartásában is amint tudjuk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sertésgondozónak, pénztárosnak állhat a makói munkanélküli

Nem dúskálnak az ajánlatokban a makói munkanélküliek. A Nemzeti Foglalkoztatás Szolgálat makói kirendeltségén jártunk. Tovább olvasom