Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

A Napfény Parkban nyílik az újabb szegedi Háda üzlet!

Erről beszélgetünk Czibusak Mirjammal, a Háda Pr menedzserével.

A cég sikere hosszú évek óta töretlen, folyamatosan új üzletek nyitásáról hallani!

Egyszerűen úgy érezzük, hogyaz emberek szeretnek a Hádába járni! A már működő üzletek látogatottsága és népszerűsége még több nyitást szorgalmaz, ezzel a szegedi bolttal a 60. nyílik meg az országban.

Folyamatosan érkeznek hozzánk kérések azokból a városokból, ahol még nincs jelenlétünk, hogy nyissunk új boltot, mert nagyon várják!

Minek köszönhető ez a népszerűség?

Egyre többen azonosulnak a "Háda életérzéssel"! Szép, egyedi ruhadarabokat, különleges táskákat és kiegészítőket, valamint márkás cipőket találhatnak az üzleteinkbe betérők. Mindezt mindenki számára elérhető áron tehetik meg, boltonként akár 20.000 darab ruha közül találhatják meg a saját kincseiket, ami garantáltan nem jön szembe az utcán.

Mit lehet tudni a pénteken nyíló Napfény Parkban lévő Outlet üzletről?

Szegeden most nyitjuk a harmadik Háda üzletet 300 négyzetméteren. A városban még eddig teljesen új profillal, az outlettel. Üzletünk sajátossága, hogy ebben a boltban folyamatos az akció, ami 20% -ot jelent. Sőt a hónap végén 50%-os engedménnyel várjuk a vásárlókat.

Te is nagy Háda rajongó vagy! Úgy fogalmaztál, hogy „kincskeresés" zajlik egy vásárlás alatt? Hogyan kell ezt pontosan érteni?

Szeretek itt vásárolni, 15 éve öltözködöm a Hádából! Tudom, ha bemegyek egy üzletbe, akkor mindig egy olyan élménnyel és természetesen ruhákkal térek haza, ami megadja a kellő alaphangulatot: úgy legyek nagyon trendi, hogy nem kell vagyonokat költenem.

Kiváló minőségben több száz márka vár mindig, és ami a legfontosabb, hogy a Háda a divat előtt jár. Nagyon jó érzés, hogy a már akár egy évvel azelőtt meg tudom venni az(oka)t a ruhá(ka)t, amit itthon csak később látok a boltok polcain. Van olyan darabom például, ami a megvásárlás után 2 évvel lett nagy sláger itthon.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjelent az Életképek 2014 áprilisi száma

Tovább olvasom