Délmagyar logó

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 19°C | 26°C Még több cikk.

Dübörög a kedvezményes kkv-finanszírozás - Szegeden folytatódik rendezvénysorozatunk az MFB Pontokról

Milyen fejlesztési célokra használhatják a vállalkozások az MFB Pontokon elérhető EU-s visszatérítendő pénzügyi eszközöket? Hogyan néz ki az igénylés folyamata, és kiktől várhatnak szakértői segítséget a kkv-k? Ezekre és még számos fontos gyakorlati kérdésre is választ kap a Portfolio új országos rendezvénysorozatán, amelynek keretében öt nagyvárosba, másodikként Szegedre látogatunk el október 18-31. között, hogy szakértők segítségével célirányos tájékoztatást adjunk az MFB Pontokon elérhető kedvezményes finanszírozási lehetőségekről.

Újabb körútra indulunk a tavaly nyári nagy sikerű országos rendezvénysorozat után, hogy a vállalkozásokhoz minél közelebbi helyszíneken, vezető szakértők segítségével mutassuk be az MFB Pontokon aktuálisan elérhető kedvezményes uniós finanszírozási megoldásokat és válaszoljuk meg a felmerülő kérdéseket. A rövid, célirányos rendezvények kiváló lehetőséget nyújtanak a finanszírozási lehetőségek alapos mérlegelésére és az igénylési folyamat kezdetétől illetékes szakértők segítségének igénybe vételére. Az öt állomásból álló rendezvénysorozaton a Magyar Fejlesztési Bank szakértője és az MFB Pontokat üzemeltető konzorcium három tagjának, a Takarékbanknak, a B3 Takaréknak, illetve az FHB Banknak a szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére, hogy a legkülönbözőbb konkrét kérdésekre is választ tudjanak adni.
 

Immár másfél éve, hogy megjelentek az első MFB Pontok az országban, amelyek a 2014–2020-as uniós fejlesztési ciklus visszatérítendő pénzügyi eszközeinek elosztásában fontos szerepet látnak el, és idén év végéig a számuk 600 fölé emelkedik országosan. Nemcsak az MFB Pontok száma bővült lendületesen az elmúlt időszakban, hanem a rajtuk keresztül elérhető, a vállalkozások 0–2% közötti éves kamatozású finanszírozását segítő uniós hitelek és kombinált hitelkonstrukciók száma is. Bővebben >>
 

Jelenleg több ilyen kedvezményes finanszírozást nyújtó termék is nyitva áll, de a nagy érdeklődés miatt a szabad keretek folyamatosan apadnak. Emiatt azoknak a cégeknek, amelyek például informatikai, élelmiszer-ipari, K+F+I vagy infokommunikációs területen tevékenykednek, és még a 2014–2020-as uniós ciklusban gondolkodnak kedvezményes finanszírozásban, mindenképpen érdemes ellátogatniuk a Portfolio újabb országos rendezvénysorozatára. Ennek keretében első kézből kaphatnak információkat az érdeklődők a rendelkezésre álló konstrukciók pontos tartalmáról, célrendszeréről és az igénylés teljes menetéről is.
 

Országos rendezvénysorozatunk öt állomása (az első háromra lehet már regisztrálni az alábbi linkeken):
 
  • Október 17. Győr, Hotel Famulus
  • Október 18. Szeged, Art Hotel
  • Október 19. Kecskemét, Három Gúnár Rendezvényház
  • Október 25. Pécs, Corso Hotel
  • Október 31. Debrecen, Kölcsey Központ
 
Bővebben >>
(X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fázik a lakásban? Hatékony elektromos fűtési megoldások!

Ideje gondoskodni otthonuk fűtéséről. A Solar Konstrukt Kft. egyszerű, biztonságos, hatékony és esztétikus elektromos fűtésberendezéseket kínál ügyfelei számára már évek óta. Tovább olvasom