Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Egészségre nevelő és szemléletformáló programok Kecskeméten a Qioptiq Kft-nél

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, TÁMOP Irányító Hatósága a 2012.02.22-én az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett "Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok - lokális színterek" című pályázati kiírására beérkezett "Egészségre nevelő és szemléletformáló programok a Qioptiq Kft-nél" című pályázatot elbírálta, és támogatásra alkalmasnak minősítette.

A támogatás tárgya az Egészségre nevelő és szemléletformáló programok a Qioptiq Kft-nél elnevezésű projekt elszámolható költségeinek az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában történő finanszírozása.
A vállalat a projekt keretein belül az aktív mozgást, valamint szemléletváltást és egészséges életmódot helyezi előtérbe, ennek céljából oktató tréningeket és sportprogramokat szerveztek a dolgozóknak.

 

A program alapja a dolgozók egészségi állapotára és életkörülményeire irányuló felmérés eredményeképpen összeállított egészségterv, amelynek gerincét az előadássorozat és a klubfoglalkozások alkotják. Ezek során 6 hónap alatt a résztvevők elméletben megismerik és a gyakorlatban azonnal ki is próbálhatják az egészséges életmód legegyszerűbb, de annál fontosabb elemeit. Ilyenek például a helyes testtartás munkavégzés közben, az egyszerűen kivitelezhető, az életkorhoz is igazodó tornagyakorlatok, a stressz kezelésének különböző módszerei, egészséges ételek elkészítése. A cél egy a kifejezetten a Kft. dolgozóira szabott program megvalósítása, melyet a projekt befejezése után is sikeresen alkalmazhatnak.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ceragem: célunk egy globális egészséges életstílus élenjárójának lenni

Fájdalmai mindenkinek vannak – akár már fiatal korban is. Ez jelzi, hogy szervezetünkben… Tovább olvasom