Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Mi a megoldás a hitelinséges időkben?

Megoldás a hitelinséges időkben a lakosságnak és a vállalkozásoknak. Szinte valamennyi családnál, vállalkozásnál idő- és pénzzavar jellemző ezekben a hetekben. A bankok manapság már nehezebben adnak hitelt, ráadásul az ingatlanhitel hosszadalmas, a személyi hitel drága, a vállalkozói hitel körülményes.
A gépjárműfedezet melletti autóhitel segítségével ügyfeleink 3 munkanap alatt pénzhez jutnak, úgy, hogy a teljes ügyintézési folyamatot elvégezzük helyettük.
Az autóját természetesen mindenki tovább használhatja, a CIB Lízingnél csak a törzskönyv kerül letétbe, a hitel visszafizetéséig.
Választható forint vagy euró alapú finanszírozás. A jelenlegi magas euró árfolyam a hitel felvételhez kedvezőbb, mert a devizahitelek esetében gyenge forintnál célszerű a hitelt felvenni, erős forintnál pedig lezáratni.

Olyan józan célok megvalósítását célozzák meg ügyfeleink ezzel a hitelkonstrukcióval, mint a vállalkozásuk beindítása vagy fejlesztése, tanulmányok, tavaszi mezőgazdasági munkák finanszírozása vagy a régóta halogatott, de az orosz-ukrán gázvita alapján halaszthatatlanná vált fűtéskorszerűsítés.
A hitelhez nagyon kedvező árazású, a törlesztő részletbe beépített casco is köthető. Tovább növelhető a biztonság a teljes körű hitelvédelmi szolgáltatásunk igénybevételével, mely még esetleges munkanélküliség esetén is 6 hónapra átvállalja a törlesztő részleteket.

Ha az autón jelenleg is hitel van, de a tartozás jóval kevesebb, mint a pillanatnyi forgalmi érték, akkor is tudunk segíteni.
Természetesen autófedezetes hitelek mellett magánszemélytől vásárolt autó hitelügyintézését is vállaljuk. Személyi kölcsön, gyorskölcsön, lakáshitel, építési hitel igénylésével is keressenek bennünket!

Credit-Master Kft. Szeged Sajka u.12.
CIB Lízing Képviselet
www.creditem.hu
Tel.: 62/540-110,
Mobil: 20/9 431 436

Olvasóink írták

 • 8. KolompárRómeó 2009. augusztus 20. 19:05
  „Örömmel látom, hogy frissítettek a DM-nél.”
 • 7. KolompárRómeó 2009. augusztus 20. 19:05
  „(X)”
 • 6. theseus 2009. augusztus 20. 12:03
  „Nem látom a jelzést, hogy ez reklám lenne.
  Egyébként az új autók 90%-át eleve hitelre veszik, azoknak ez nem segítség.
  Aki pedig van olyan ügyes és takarékos, hogy készpénzre tud autót venni, az bolond lenne ilyen hitelt felvenni.”
 • 5. bercike 2009. augusztus 14. 16:20
  „oké”
 • 4. igazságkereső 2009. augusztus 12. 09:08
  „A cikk utolsó bekezdése teljesen irreleváns: " de a tartozás jóval kevesebb,mint a forgalmi érték,akkor is tudunk segíteni." Szerintem a segítség tartalmi részére vonatkozóan így lenne helyes megfogalmazni: " de a tartozás jóval nagyobb,mint a jelenlegi forgalmi érték, akkor is tudunk segíteni! Ugye, hogy így lenne helyes,egyébként a CIB Lizing a Sajka utcában meglehetősen passzív magatartást mutat és érdekes módon mindig magasabb árfolyamon számol,mint az aktuális levonás napján érvényes árfolyam.Nagyon"érdekes",de az ügyfél számára fölöttébb hátrányos magatartást folytat a Sajka utcai CIB Autólizing kirendeltség. A tájékozatlanságukról már nem is írok semmit, teljesen felesleges lenne!!”
 • 3. pocokkaa 2009. augusztus 11. 14:51
  „Nem eszik olyan forrón a kását: vigyázni kell ezekkel az autóhitelekkel...”
 • 2. Celtis 2009. augusztus 11. 12:13
  „Moderálva”
 • 1. KolompárRómeó 2009. augusztus 11. 09:34
  „(X)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autóval külföldön

Hogyan készüljünk fel az autós külföldi nyaralásra? Különféle felmérések adatai egybehangzóan azt… Tovább olvasom