Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Új év, új test - célkeresztben a zsírégetők

Az újévi fogadalmak kapcsán sokakban felmerül az életmódváltás, és ezzel együtt egy új test, egy új alak elérése. Vajon segítenek ebben a zsírégetők, vagy haszontalanok, netán veszélyesek? (x)

Ha az ember bemegy egy táplálékkiegészítő boltba, vagy a weben kezd el nézelődni, bizony nincsen könnyű dolga, ha zsírégetőt szeretne vásárolni. Hangzatos ígéretek tucatjai zengik az egyes termékek már-már természetfeletti hatását. Azonban ha kellő körültekintéssel választunk, és kicsit művelődünk a témában, akkor az erre elköltött összeg nem feltétlenül lesz kidobott pénz. De ehhez ránk is szükség van. Miért?

Alapszabály, hogy a zsírégetők - nevükkel ellentétben - önmaguktól nem égetik a zsírt. Sajnos az nem működik, hogy változatlan életvitel mellett beszedünk pár bogyót, és láss csodát, elkezdenek elolvadni a zsírpárnáink. Sok reklám ezt akarja elhitetni velünk, de ez sajnos nem így van.
 

 


A zsírégetéshez kemény munkára van szükség!

Vannak olyan törvényszerűségek, melyeket egyszerűen nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha valaki szeretné csökkenteni a testsúlyát. Az egyik legfontosabb, hogy kevesebb kalóriát kell elfogyasztani, mint amit a szervezet napi szinten elhasznál. Logikus hiszen így a szervezet a saját raktárait fogja felélni energiaforrásként. Emellett nem árt, ha figyelünk a kalóriák mellett arra is, hogy lehetőleg minőségi tápanyaggal lássuk el magunkat. Ezzel érhetjük el, hogy testünk a zsírt használja fel energiaként, és ne más szöveteinket, melyekre még szükségünk lesz a diéta után is.

És bizony nem elég csökkenteni a bevitt kalóriák mennyiségét - tehát nem elég kevesebbet enni - hanem legjobb, ha a kalóriafelhasználásunkat is megnöveljük ezzel párhuzamosan. Magyarán szólva: el kell kezdeni sportolni, mozogni!

Ha mindezekkel megvagyunk, akkor lépnek színre a zsírégetők! Amennyiben adottak a zsírégetés feltételei, a zsírégetők adhatnak egy kis pluszt. Átsegíthetnek holtpontokon. Kicsit felgyorsíthatják a folyamatot. Mondhatjuk úgy, hogy zsírégetésre "optimalizálják" a szervezet működését.

Fontos, hogy mindig kérjük ki a hozzáértőbbek segítségét a témában, ha bizonytalanok vagyunk! A jobb webáruházakban a termékeknél lehet feltenni kérdéseket, a Shop.Builder Mérey utcai üzletében pedig akár személyre szabottan állítják össze a diétánkhoz legszükségesebb termékeket.

Ne feledjük: a zsírégetők nem veszélyesek, de nem is csodaszerek. Csak segédeszközök, melyek társaink lehetnek egy szebb alak, egy jobb fizikum elérése felé vezető úton!


Shop Builder üzlet
6722 Szeged, Mérey u. 17. ˇ Telefon: 20/900-0864

www.shop.builder.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A cukorbetegség igenis gyógyítható - de hogyan?

Az elmúlt 20 évben a diagnosztizált cukorbetegek száma közel megduplázódott. Hazánkban is… Tovább olvasom