Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Balogh Zsolt hosszabbított a MOL-Pick Szegeddel

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának válogatott jobbátlövője, Balogh Zsolt meghosszabbította a szerződését, így 2018-ig biztos, hogy a kétszeres magyar bajnok játékosa marad.
– Balogh Zsolt keretünk egyik meghatározó játékosa, így fontosnak tartottuk, hogy már a szezon kezdete előtt megállapodjunk vele. Az időtartamból is kiderül, hogy a jobbátlövővel hosszú távra tervezünk, ezért írtunk alá vele 3+1 éves szerződést, így 2018-ig biztos, hogy a játékosunk marad – nyilatkozta a szerződés aláírása után dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. Igazgatóság elnöke.

– A csapat vezetése megkeresett, hogy tárgyaljunk a hosszabbításról. Korrekt ajánlatot kaptam, jól érzem magam a MOL-Pick Szegednél, remek a csapat, a szakmai stáb, így örömmel írtam alá a megállapodást. A Bajnokok Ligájában szép eredményeket értünk el, eljutottunk a legjobb nyolcig, tavaly megnyertük az EHF-kupát, ezek mind-mind szép sikerek. Úgy gondolom, hogy jövőre még jobbak leszünk, még tovább fejlődünk – nyilatkozta Balogh Zsolt.

Balogh Zsolt 2012-ben igazolt a szegedi együttesbe. Eddig 132 meccsen lépett pályára, és 533 gólt szerzett, ez meccsenként 4 gólos átlagnak felel meg. A magyar NB I-ben 82 meccsen 334-szer volt eredményes, a Bajnokok Ligájában 28 meccsen 98-szor zörgette meg a hálót, az EHF-kupában 12 találkozón 57-szer talált a kapuba, míg a magyar kupában 10 meccsen 44 gólt dobott. A 2014–2015-ös szezonja volt a legjobb, ekkor összesen 219 gólt szerzett a MOL-Pick Szegedben.

Balogh Zsolt stabil tagja a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amellyel kiharcolta a jövő évi, lengyelországi Európa-bajnokságon való részvételt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előny nélkül

Nagy kérdés volt, hogy a Szegedi AK NB I-es női labdarúgócsapata fel tud-e pörögni az osztályozó első találkozójára, hiszen két hete játszott utoljára, ráadásul biztosra vehető volt, hogy már nem is kell pályára lépnie a bennmaradásért. Tovább olvasom