Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Kedvesével járt Szegeden a szexmániás úszónő

Szurkolóként érkezett a szegedi teke világranglista-versenyre Szepesi Nikolett, az egykori 18-szoros bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes úszó, Az én, a szexmániás című életrajzi könyv főszereplője, aki a sportról és magánéletéről is nyilatkozott lapunknak.
– Talán új sportágat választott?

– Szó sincs róla. Négy éve a kedvesem a Ferencváros játékosa, Budai Ádám, őt kísértem el és szurkoltam neki az újszegedi teke- és bowlingcentrumban. A tekét a víváshoz tudnám hasonlítani: nem mindig a fizikai állapot, az erőnlét, az izomzat dönt, hanem a fej, a koncentráltság. Kipróbáltam, nekem nagyon nehéz, nem véletlen, hogy az úszásnál kötöttem ki inkább. Bíztam abban, hogy Ádám minél tovább jut a szegedi viadalon, de a selejtezőben is kellett a szerencse a szerepléséhez. Valaki odafönt nagyon vigyáz rá...

Szepesi Nikolett. Fotó: DM/DV
Szepesi Nikolett. Fotó: DM/DV

– Az úszást teljesen abbahagyta?

– Igen, már csak hobbiszinten csinálom. Az elmúlt héten éppen voltam, de már várom a nyarat, hogy lebarnulhassak az úszómedence partján. Érdekes, hogy meg tudom számolni egy kezemen, hányszor jártam Szegeden, ám azzal például tisztában vagyok, hogy a városnak kiváló úszócsapata van.

– Elültek a könyv megjelenése körüli zúgolódások?

– Úgy gondolom, igen. Próbálok visszafogottabban nyilatkozni erről a témáról, és igyekszem az amúgy nem hosszú életű tévés szerepléseket is befejezni. Nem szeretnék a televízió képernyőjén megöregedni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A-Híd: az egyik tizenkilenc, a másik egy híján tíz

Magabiztosan, 19–9- re győzte le a tabella utolsó helyén álló Ybl Waterpolo Clubot az A-Híd Szeged VE OB I-es férfi vízilabdacsapata a bajnokság 15. fordulójában megrendezett összecsapáson. Tovább olvasom