Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 23°C Még több cikk.

Kick-box: a Temesy Team elismerése

A hétvégén rendezték meg az I. Tiszaszigeti Kick-box Kupa területi versenyt, amelyet a Nyílt Harcművészetek Független Rekordjainak Szövetsége szervezett.
A versenyen több klub és több korosztály vett részt, és ott voltak a mezőnyben a szegedi Temesy Team versenyzői is. A rendezvényen Temesy Lászlót sportért tett munkásságáért kick-box jitsu 3. danos fokozattal illették.

Keményen küzdöttek. Fotó: DM/DV
Keményen küzdöttek.
Fotó: DM/DV

A Temesy Team versenyzőinek eredményei, box, felnőtt, férfiak, –90 kg: 2. Komlósi Gábor, 3. Komlósi Imre, nők, –70 kg: Fődi Ildikó, kick-box, felnőtt, semi contact, nők, –50 kg: 1. Fődi Ildikó, 2. Bereczki Réka, férfiak, –70 kg: 2. Vecsernyés Krisztián, nők, –70 kg: Fődi Ildikő, gyerek, –30 kg: 2. Bereczki Lili, light contact, gyerek, –30 kg: 2. Bereczki Lili, felnőtt, –70 kg: 1. Weiszhart Krisztián, light kick, felnőtt, –70 kg: 2. Weiszhart Krisztián, veterán, semi contact: 1. Temesy László, 3. Nieszner Attila. Light contact, -70 kg: 2. Kalocsai László, light kick, -70 kg: 1. Kalocsai László, light kick, -90 kg: 1. Terhes Ferenc, 2. Bata Tibor, semi contact, -30 kg: 1. Gyivicsán András, box, -70 kg: 1. Sebők Dorka, 3. Virág Ketrin, semi contact, -70 kg: 1. Kancsár Regő, 1. Virág Ketrin, 2. Sebők Dorka, -90 kg, box: 1. Bata Tibor, 3. Bata Zsolt, mesterek, semi contact: 2. Iglói Dénes, 3. Lugosi Zsolt.

Olvasóink írták

 • 1. KecskésTibor 2013. november 01. 22:41
  „2013.10.26. Tiszasziget NYHVSZ verseny Hobbido dojo
  Semi-contact:
  Gyerek 30 kg: 1. Gyivicsán András
  junior 70 kg: 1. Kancsár Regő
  Felnőtt: 70 kg: 1. Virág Katrin 2. Sebők Dorka
  Mesterek tornája:
  2. Iglói Dénes 3, Lugosi Zsolt
  Box:
  Gyerek 30 kg: 1. Gyivicsán András
  Ligt-contact:
  Felnőtt: 70 kg: 1. Sebők Dorka 2. Virág Katrin
  Kick-light:
  Felnőtt: +94 kg: 1. Terhes Ferenc

  Versenybírók: Lugosi Zsolt, Iglói Dénes
  Segítő: Nacsa János

  Tisztelt Újságíró kollégák!
  Szomorúan tapasztalom, hogy a tények nem teljesen felelnek meg a leírtaknak! A verseny helyezések amit feltüntettek nem csak a Temesy Team eredményei! Gyivicsán András, Kancsár Regő, Sebők Dorka, Virág Katrin, Terhes Ferenc, Iglói Dénes, Lugosi Zsolt az általam vezetett Hobbido dojo versenyzői, illetve mesterei. A Hobbido kick-box és önvédelem keveréke, melyet testnevelő tanárkén, több mint 30 év tapasztalattal középfokú kick-box edzőként hoztam létre. Ha csak a versenyzésre koncentrálok csak a verseny technikákat gyakorolom, azt is csak a jobbik oldalra! Ám nekem fontos, hogy rendszeresen edzek, két oldalra gyakoroljak, és a sok drukkot sem szeretem, ami a versenyeztetéssel jár! Döntenem kellet vagy egészséges leszek vagy megbetegszem. 2008-ban az év edzője címet kaptam a várostól, úgy gondolom már tettem le az asztalra valamit. Úgy érzem egy jó újságíró igyekszik megfelelően tájékozódni. Remélem a későbbiekben pontosabban tájékoztatnak, hiszen az újságunk a város illetve a régió eseményeit írja le!
  Tisztelettel: Kecskés Tibor 30/272-1129”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beretka Péter a forduló gólvadásza

Beretka Péter mesterhármast lőtt a Tisza Volánban, amely 10–0-ra győzte le a Kisteleket a megyei I. osztályban – a 23 éves támadó már hat gólnál jár a bajnokságban. Tovább olvasom