Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Kiváló sportolókat díjazott Szeged: hűség - és sok munka

Hat kiváló és a klubjához nagyon régóta hűséges sportembert ismert el Szeged napja alkalmából a város pénteken, ezenkívül külön díjazták a Szegedi TE férfi tekéseit, akik minden sorozatban nyertek, amelyben elindultak.
A hűség mintaképei mindannyian. Évek, sőt többen már jóval évtizede(ke)n túl szolgálják a csapatukat, a sportágukat – a városukat. Amikor a jövőről beszélnek, náluk keveset időznek a vezetők, hiszen szinte biztos, hogy továbbra is számíthatnak rájuk.

Pénteken Szeged napja alkalmából hat sportember kapott a városházán elismerést. Ahogy a bevezetőben is írtuk, mindegyikük hűséges, és olyan területen ért el sikereket, amely nem a népszerűségről, nem a pillanatnyi eredménytől, hanem a kitartó munkáról szól. A széles szegedi sportpaletta fontos elemei ők, ám sportágukból kiindulva nincsenek annyira reflektorfényben, mint a látványsportágak.

Hűség - és sok munka. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Dr. Szerencsi Ildikó tájékozódási futó, Juhász Zsolt vízilabdázó – éppen a napokban jelentették be, hogy a jelenleg felkötött karú pólós az OSC- hez távozik –, Kakuk Levente tekéző, dr. Boros-Gyevi László kézilabda-szakember, dr. Gellért Ákos vállalkozó, Debreczeni Dénes rögbiedző. Ők hatan vehették át az elismeréseket Szentgyörgyi Pálsportbizottsági elnöktől, valamint Szabó Sándor önkormányzati képviselőtől.

A díjeső ezzel még nem ért véget, hiszen külön elismerték a Szegedi TE férfi tekecsapatát, amely a győri női kézilabdásokhoz hasonlóan amelyik sorozatban elindult, abban nyert, ráadásul a napokban ünnepelte meg, hogy tizedszer szerezte meg a szuperliga aranyérmét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyefoci: változások a programban

Az időjárás miatt több klub is jelezte, halasztana vagy helyszínt változtat saját pályája kímélése céljából. Tovább olvasom