Délmagyar logó

2018. 08. 15. szerda - Mária 20°C | 31°C Még több cikk.

Labdarúgó szenvedett súlyos balesetet Új-Kishomoknál - játékosáért szorít a Mórahalom

Labdarúgó szenvedett súlyos balesetet Új-Kishomoknál - játékosáért szorít a Mórahalom
Súlyos balesetet szenvedett autójával a Mórahalom NB III-as labdarúgócsapatának egyik játékosa csütörtökön. Hazafelé tartott, amikor a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő vonat Új-Kishomoknál elsodorta a gépjárművét.
Nemrég írtunk arról, hogy autóbalesetben elhunyt a megyei I. osztályú Ásotthalom fiatal, 19 éves játékosa, Andróczki Máté. Most egy újabb szomorú esetről számolhatunk be, amely sportolóval, labdarúgóval történt: súlyos balesetet szenvedett a Mórahalom egyik játékosa. Autójával a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő vonat Új-Kishomoknál elsodorta, és az online felületünkön megjelent képek tanúsága szerint több tíz méteren át tolta maga előtt.
 

A sportoló segítségére mentőhelikopter érkezett, amely a szegedi új klinika intenzív osztályára szállította, ahol órákon át műtötték, és igyekeztek stabilizálni az állapotát.


A Mórahalom holnap 16 órától a labdarúgó NB III Közép csoportjában Tiszakécskén lép pályára. A szakvezetés egyeztetett a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, illetve a csapat is megbeszélte a történteket, és abban maradt minden érintett fél, hogy lejátssza a mérkőzést a Mórahalom.

– Tartjuk a kapcsolatot egymással, folyamatosan próbálunk friss információkat hallani a játékosunkról, és persze küldjük neki az erőt, hogy javuljon az állapota – nyilatkozta Magyar György, a Mórahalom játékos-edzője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

33 megyei iskolában sportoltak

33 megyei iskolában sportoltak
A Magyar Diáksport Szövetség tegnap rendezte meg az Európai Diáksport Napja Magyarország című… Tovább olvasom