Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Ünneplés novemberben

A Tisza Volán SC megalakulásának harmincötödik és a kézilabdacsapat NB I-be kerülésének 30. évfordulója jegyében újabb két eseményre készül az ünnepség megszervezésére alakult szervezőbizottság. Találkozó és kiállítás előkészületei folynak.
Már három ülést tartott a Tisza Volán SC ünnepségeire alakult szervezőbizottság. Lassan összeállnak az események részletei is. Az első rendezvényre november 19-én a Pick–Tatabánya bajnoki mérkőzésen kerül sor. A részletekről Kővári Árpád, a Tisza Volán SC ügyvezető elnöke szólt:

– Az Előrétől napjainkig nálunk játszó kézilabdásokat hívjuk meg a Pick–Tatabánya összecsapásra. A volt játékosaink névsora kezd összeállni, kilencven százalékának tudjuk a címét is. Nagyon szívesen vesszük a segítséget is, hogy mindenki ott legyen a Tisza Volán SC hatalmas és sikerektől roskadó asztalánál. A klub történetét szakaszokra bontottuk, s ennek megfelelően csoportosítjuk a játékosokat is. Minden meghívottat szeretnénk megajándékozni a klub történetét feldolgozó könyvvel, névre szóló emlékplakettel. Továbbá azt tervezzük, hogy a legeket is megajándékozzuk. Ebben kérjük a szegedi cégek segítségét, hogy emlékezetessé és felemelőbbé tudjuk tenni ezt az eseményt. A mérkőzés után fogadáson köszöntjük volt játékosainkat és a csapat, az egyesület mellett dolgozókat.

Közben folynak már a Móra Ferenc Múzeum munkatársainak szervezésében a várba tervezett kiállítás előkészületei. Az anyagok összegyűjtése már folyamatban van, de még szívesen fogadnak emlékeket. Akinek a birtokában van labda, mez, plakát, felszerelés, az jelentkezzen Medgyesi Konstantin telefonszámán: 06-20-823-2170, vagy a Fekete Házban (Somogyi u. 13.).

A Pick Szeged kézilabdacsapatában hárman bajlódnak sérüléssel. Lendvay Péter és Bakos Dávid kénytelen volt lemondani az ausztriai Samsung-kupára készülő válogatott tatai edzőtáborát. De a legkritikusabb Nenad Perunicsics sérülése, akinek, mint ismert, Ljubuskiban sérült meg a vádlija október 15-én.

– Tüzetes orvosi vizsgálatnak vetettem alá a játékost, de sem részleges, sem pedig teljes izomszakadást nem regisztráltam. Nagy a valószínűsége, hogy kellemetlen húzódás a fájdalom előidézője. Ezért, konzultálva más szakemberrel is, teljes edzéskihagyás mellett intenzív fizikoterápiát és gyógyszeres kezelést javasoltam – mondta dr. Szabó István, a csapat orvosa.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megállítani a rohamokat

A Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata tegnap kora délután megérkezett Litvániába. Zseljko Dokics… Tovább olvasom