Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

UTC: két egyforma félidő, egy pont

Szeged – Újabb komoly erőpróba várt az UTC Futsal Teamre, amely a szombathelyi Haladást fogadta az újszegedi sportcsarnokban. A vége 2-2.

UTC Futsal Team–Haladás 2-2 (1-1)
Férfi futsal NB I, felsőházi rájátszás, 5. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 400 néző. Vezeti: Viczián, Takács Z.
UTC FT: Tombácz – Hernády, Trucz, Fülöp T., Puskás Cs. Csere: Koncz Zs., Dürgő, Hegyesi Zs., Juhász I., Pataki, Szentes-Bíró. Edző: Brinszky Adrián.
Haladás: Kajáry – Bagó, Czeglédi, Halmos, Jáger. Csere: Bogyó, Schimmer, Egle, Horváth P., Joó. Edző: Horváth Levente.
Gólszerzők: Koncz Zs. (4.), Juhász I. (29.), ill. Halmos (16.), Horváth P. (35.).

Két egyforma félidő, mindkettőben szegedi vezetés, majd szombathelyi egyenlítés, a vége pedig igazságosnak mondható iksz.

40. perc: a Haladásnál a labda a szokásos emberelőnyben. Fél perc. Trucz mellélő. Halmos szándékos akadályozás, sárga lap. Hét mp. Koncz lő, blokk. Vége.

39. perc: Halmos tüzel, Tombácz tenyérrel melléüti. Már kapkod az UTC. Koncz passzolás helyett lő, mezőnyjátékos a kapuban, mellé.

38. perc: vasi időkérés. Tombácz védi ki testtel Jáger közeli lövését. Puskás kétszer is belőhetné, de mindig belelép egy védő.

37. perc: immár nagyon védekezik a Haladás, a Szeged pedig igyekszik betalálni. Vasi kontra, Jáger fölépörget. 1:2 a faultarány. Már 2:2.

36. perc: Hegyesi cselez ki egy védőt, de a középre adása rossz. Hegyesi éles szögből, oldalháló.

35. perc: 2-2, Horváth P. Jáger messziről rálövi, és ahogy tanítják, Horváth P. a hosszú kapufánál bepasszolja a labdát, 2-2.

34. perc: Halmos lövésére Tombácz ráül. Rossz szegedi csere, szerencsére Puskás figyelt, hogy ne jusson a labda Halmoshoz.

33. perc: szegedi labdabirtoklás. Trucz lő négy méterről az eléálló Czeglédibe.

32. perc: Joó rosszul.

31. perc: Tombácz kirepül, Hernády mellépöcköl, nem sok hiányzott az öngólhoz.

30. perc: Horváth P. éles szögből, Tombácz véd lábbal.

29. perc: Juhász I., 2-1. Koncz labdát szerez a félpályánál, indítja Hegyesit, aki a védők előtt keresztbe passzol, Juhász I. érkezik, és a hálóba belsőz ballal, 2-1.

29. perc: Koncz Zs. lövése jó lenne Juhásznak, ha számítana rá. Juhász jól védekezik Halmossal szemben. Tombácz ível az üres kapu mellé.

28. perc: Szentes-Bíró passza kiváló Trucznak a hatoson belülre, a labda beszorul Trucz és Kajáry talpa közé, végül a kapus felszedi. Halmos a hosszú kapufát fogva rúgja mellé Czeglédi lövését.

27. perc: Dürgő a rövidet célozza laposan, az alkalmi kapus Horváth P.-ről oldalra pattan.

26. perc: Truczot blokkolják. Majd ő ment.

25. perc: elügyetlenkedett Haladás-támadás.

24. perc: Tombácz lábbal ment a támadók elől, majd Puskás innen nézve vállal ütközik, a bíró lefújja. Pedig már a kapust is kicselezte... 

23. perc: Hegyesi estében az üres kapu mellé lő. Hernády bead oldalról, Kajáry kiüti, az ellentámadásnál Halmos mellélő. Fülöp lő, Kajáry lábbal véd.

22. perc: a vendégek 16(!) éves kapusa jól bírja a le-föl jrákálást. Tombácz védi ki a Haladás 3 az egy elleni támadását.

21. perc: szegedi támadás, Hegyesi lő oldalról, sarokrúgás. Puskáshoz kerül a labda, keresztbe pörgeti a kapu előtt.

Azt hihettük, könnyen megy a siker a korai gól után, de az állandó támadásbeli emberfölényt egyszer kihasználta a Haladás.

20. perc: Trucz kapura íveléssel elszór egy megszerzett labdát, pedig jobb lett volna, ha támadást indít. Hernáédy a sípszó pillanatában fölélő.

19. perc: Dürgő emberbe bombáz.

18. perc: Horváth P. lő, Tombácz a levegőben úszva tolja ki a bal felsőből. Vendég időkérés. Szentes-Bíró labdát szerez, lő, mellé, pedig ha inkább a passzt keresi, 3 az egyben mehet a Szeged.

17. perc: harap a Haladás, megérezték az esélyt.

16. perc: 1-1, Halmos. Szép kényszerítő a hatoson belül, amelynek végén Halmos belsőz a hálóba, 1-1.

15. perc: Hegyesi lő, egy védőről felpördül a labda, majd Kajáry véd nagyot. Most Koncz lövése pattan mellé egy védőről. Koncz megint, blokkról berúgás.

14. perc: a negyedik fault is megvan, majd Puskás estében mellégurít. Szegedi időkérés.

13. perc: a harmadik vasi fault, 11 méterre a labda a kaputól. Koncz legurítja, Puskás éppen mellébaloz.

12. perc: Bagó ellöki Puskást, faultban 1:2. Puskás lövést blokkol. Horváth P. egy átvétel után középről, öt méterről melléspiccel.

11. perc: Jáger a hatosról, Tombácz lábbal. Ez már igazi bravúr volt.

10. perc: Pataki a rövid felső mellé lő.

9. perc: Tombácz lábbal védi Jáger tüzelését. Faultban 1:1.

8. perc: az első fault a szegedieké. Ezúttal Pataki lő saját kapuja elől, megint Jáger - a cséká - ér vissza.

7. perc: Szentes-Bíró emel a saját kilenceséről, Jáger visszasprintel, és sarokrúgásra ment. Tiltott hazaadás, szegedi szabadrúgás a hatos vonaláról. Koncz a sorfalba lő.

6. perc: Dürgő labdát szerez, ügyes. Szentes-Bíró spiccel keresztbelő a kapu előtt. Halmos a kapufát találja el, de ott volt Tombácz lába is.

5. perc: Tombácz véd, majd az üres kaput célozza, még nem jó.

4. perc: 1-0, Koncz Zs. Koncz Zs. átveszi a labdát, majd ballal 10 méterről a jobb felsőbe bombáz. A kapus takarásban volt, 1-0.

4. perc: Jáger lő, Tombácz oldalra üti a labdát. Dürgő az alapvonal közeléből mellépörget.

3. perc: Tombácz hárítja Halmos spiccelését.

2. perc: Fülöp T. lövését védi Kajáry. Máris kapust cserélnek a vendégek, 5 a 4 ellen a játék. Ebbe egyszer már beleszaladt a Berettyóújfalu. Fülöp T. azonnal emel is, mellé.

1. perc: zöldben a vendégek, fehérben a hazaiak. Mindkét kapus már hozzáért a labdához.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Polgármesterek is versengtek a tótkomlósi amatőr fogathajtóversenyen

Ragyogó időben zajlott le szombaton a VII. Gyúrós Pál Tótkomlósi Amatőr Fogathajtó Verseny, amelyen… Tovább olvasom