Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Átadták a megyei Prima Díjakat

Három Prima Díjat adott át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Csongrád megyei szervezete szombat este a szegedi Tisza Szálló koncerttermében.
Újságírói munkásságának elismeréseként Prima Díjban részesült lapunk, a Délmagyarország munkatársa, Fekete Klára újságíró. Kollégánk 38 évvel ezelőtt kezdett el újságíróként dolgozni a Szegedi Egyetem szerkesztőségében. Ezután a Csongrád Megyei Hírlaphoz, majd a Délvilághoz, végül a Délmagyarországhoz került, ahol számos pozícióban és rovatnál foglalkozott Csongrád megye legérdekesebb, főként gazdasági ügyeivel. 1999-ben Cégvesztő címmel jelent meg riportkötete arról, mi okozta neves szegedi vállalatok bezárását. Fekete Klára számos elismerésben részesült pályája során, amelyek közül a Délmagyarország 2005-ös Lapcom Oscar-díjára, valamint a 2013-ban elnyert Délmagyarország Aranytoll kitüntetésre a legbüszkébb. A díj átvételekor úgy fogalmazott: férje és lányai, valamint munkatársai támogatása segítette végig pályáját.

Átadták a megyei Prima Díjakat - GALÉRIA

Prima Díjat vehetett át Végh Mihály, az SZTE ÁOK Szemészeti Klinikájának egyetemi docense, aki többek között a mikrosebészetben ért el jelentős sikereket, oktat az egyetemen, több külföldi ösztöndíjprogram részese volt, számos publikációt jelentetett meg. A harmadik Prima Díjat Zoltán Péter hódmezővásárhelyi klarinétművész kapta, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Szegedi Konzervatóriumának elvégzése után Mindszenten és szülővárosában kezdett tanítani, 2007-től a Szegedi Szimfonikus Zenekar első klarinétosa, tavaly őt választották a szegedi szimfonikusok az év zenekari művészének.

A díjátadások közötti műsorokban fellépett a tavalyi Prima díjas Akropolisz táncszínház, az X-treme tánciskola világbajnok freestyle csoportja, a Szeged Táncegyüttes Kerepetye és Csicseri csoportja, valamint Danics Dóra, a tavalyi X-Faktor győztese, aki műsorában Janis Joplintól és az Anna and the Barbies zenekartól is adott elő számokat. Az esten a kimagasló teljesítményt nyújtó fiatal vállalkozókat is jutalmazták.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkerülhető a kéthavi villanyszámla

Korábban havonta, most kéthavonta érkezik az áramszámla - panaszolta olvasónk, aki meg volt elégedve a régi rendszerrel. Kiderült: elkerülhető a kéthavi számla. Tovább olvasom