Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 12°C | 17°C Még több cikk.

Az agrárfórumok utolsó hete

Csongrád megye- Ezen a héten rendezi meg az utolsó agrárfórumokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei szervezete, valamint a Települési Agrárgazdasági Bizottság.
A március 11-éig tartó előadás-sorozat keretében 11 településen tartanak előadást a szakemberek.

Ma, hétfőn 14 órakor Algyőn, a faluházban, 17 órakor Sándorfalván, az Ifjúsági Közösségi Központban lesznek tájékoztatók. Kedden 12 órakor Felgyőn, a könyvtárban, 14 órakor Csanyteleken, a sportcsarnokban, 17 órakor Szentesen, a Bartha János Kertészeti Szakképző Iskolában tartanak konzultációt.

Szerdán 14 órakor Fábiánsebestyénben, a faluházban, 17 órakor Csongrádon, a művelődési központ konferenciatermében tartják meg az agrárfórumot. Csütörtökön 14 órakor Deszken a faluház mozitermébe, 17 órakor Szegeden a megyeházára,  pénteken 14 órakor Ópusztaszeren a faluházba, 17 órakor Bakson a faluházba várják az érdeklődőket.

A termelőket tájékoztatják az újonnan épülő szegedi nagybani piacról, a növényvédelmi törvényről, a Vidékfejlesztési Programról, a földügyi aktualitásokról és az őstermelői igazolvánnyal kapcsolatos változásokról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vadbalesetek megelőzéséről

A vadbalesetek megelőzése érdekében akciózik a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a Csongrád Megyei Vadászkamarával közösen. Tovább olvasom