Délmagyar logó

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Divatbemutatóval jótékonykodnak a középiskolások

A Csinosan a jó célért elnevezésű kezdeményezés célja a hátrányos helyzetűeket segítő Nem adom fel alapítvány támogatása.
– Minden ruhát úgy terveztünk és varrtunk meg, hogy a viselője személyiségét a legjobban tükrözze – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Dudás Kata, aki a divatbemutatón szereplő ruhák tervezője. Vele érkezett egyik modellje, Polyák Eszter is. Ők azok a középiskolások, akik megálmodták a Csinosan a jó célért elnevezésű jótékony célú divatbemutatót, amit jövő szombaton hat órától tartanak a Katolikus Házban (Dugonics tér 12.).

A rendezvény célja a hátrányos helyzetűeket segítő Nem adom fel alapítvány támogatása, védnöke pedig Kondé Lajos, a dóm plébánosa. A programmal – amelyen ép fiatalok és fogyatékkal élők egyaránt kifutóra lépnek – szeretnék felhívni a figyelmet a fogyatékkal élők és a többségi társadalom tagjai közötti együttműködés fontosságára. A szervezők azt kérik azoktól, akik támogatják céljaikat, hogy belépőként tartós élelmiszert hozzanak magukkal. Emellett pénzadományt is elfogadnak, amit szintén az alapítványnak ajánlanak fel.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húszezer elmegy csak a homokra: nem a katonaság miatt csúszik éveket az esküvő

Húszezer elmegy csak a homokra: nem a katonaság miatt csúszik éveket az esküvő
Lánykéréstől az esküvőig már nem a hosszú katonaság miatt telnek el akár évek: a fiataloknak össze kell rá gyűjteniük a pénzt. Tovább olvasom