Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Gyimesi csak tag, Gonda nem híve az álláshalmozásnak

Szeged - Gyimesi László fideszes önkormányzati képviselő csak az SZKT felügyelőbizottsági tagjának javasolta magát – amit meg is szavazott pénteken a városi közgyűlés –, nem pedig a felügyelőbizottság elnökének, ahogy azt a tegnapi lapunkban írtuk.
A tévedésért az érintett és olvasóink elnézését kérjük. Ismert: erre azért volt szükség, mert a közlekedési cég eddigi fb-elnöke, Rákos Tibor váratlanul lemondott tisztségéről. Az SZKT jelenlegi felügyelőbizottsági tagjai – Pocsai Blanka, Gyimesi László, Barta Sándor, Koter Péter és Szúnyog Péter – maguk közül választanak majd elnököt, akinek havi bruttó 55 ezer, a tagoknak pedig havi bruttó 38 ezer forint a tiszteletdíja.

Keddi cikkünkben azzal is foglalkoztunk, hogy az összeférhetetlenség miatt Rácz Tibor helyére Gonda Istvánt delegálta a Jobbik a közgyűlés ifjúsági és sportbizottsági külső tagjának. A delmagyar.hu-n a kommentelők felvetették, Gonda a SZINT Kft. felügyelőbizottságának is tagja. Gonda István saját néven szólt hozzá a cikkhez a delmagyar.hu-n. Egyebek mellett azt írta, hogy „általánosságban nem vagyok híve annak, hogy egy ember több funkciót töltsön be. Minél több ember vesz részt a döntéshozatalokban, annál kisebb az esélye az összefonódásoknak, kétes ügyeknek, korrupciónak. És több aktív, közügyeknek elkötelezett ember = nagyobb demokrácia. Ennek szellemébe már keressük a SZINT Kft. új fb-tagját".

Olvasóink írták

 • 16. GondaIstván 2012. március 09. 12:45
  „12. deszkás "Ez 1 . És a többi? Kérés nélkül ez nem megy? Debrecenben is kérni kellet."
  Megvan az a többinél is, csak meg kell keresni a honlapjukon. Pl. itt van a Környezetgazdálkodásé:
  http://www.szkht.hu/page.fcgi?rx=&item=&nyelv=hu&menuparam3=103&type=3”
 • 15. Francois 2012. március 08. 08:17
  „14. bélabá
  Csak hogy meg nyugtassalak egy néven vagyok itt regisztrálva, így nem kerülök magammal ellentmondásba. Többet olvasnál rájönnél nem csak ez az egy kft érdekel, Minden korrupciós dolog vonz! Most kivételesen az hogy a Fidesz egy pedofil történészt akar egy városban iskola igazgatónak kinevezni! Nincs szükségen név nélküli feljelentésre, én meg merem tenni név szerint is :D Te 14. bélabá, mint ahogy te, meg én , meg , Gonda István is tudja mi van ennél a kft-nél, ténylegesen ki irányít és nem tesznek ellene, kicsit röhejes! Bár ennek egy oka van, a Szegedi összefonódások..... de hidd el a Nav nem rohan ajtóstól a házba, Tróját se egy nap alatt vették be.... tudok az országban olyan kft-ről, vállalkozásokról amit 1-2 év alatt buktatott meg a NAV... és kormányszintig ment a kapcsolat....Tehát 14. bélabá aludj békésen, országosan érdekelnek ezek a dolgok. Mellékesen hogy ki milyen kapcsolatokkal rendelkezik édes kevés közöd van hozzá 14. bélabá! :D”
 • 14. bélabá 2012. március 07. 22:41
  „Jó látni, hogy vannak még ilyen mindenhez értő, a közösségért önzetlenül tenni akaró polgárok mint Francois testvér. Tetszik a tájékozottsága és az egészséges önbizalma. Bár azt nem igazán értem ha ennyi mindent tud és annyi fantasztikus kapcsolattal rendelkezik akkor miért nem használja fel az általa vélt nagy igazságok kiderítésére. Mint tudjuk lehet ám név nélkül feljelentgetni a másikat. Ez egy ilyen ország. Érdekes a kiemelt vonzódása ehhez a kft-hez, csak nem valami személyes kötődés van a háttérben? Az viszont tényleg érdekel, hogy milyen lehet több néven regisztálni és hozzászólogatni úgy, hogy ne keveredjen önmagával vitába vagy ellentmondásba. Talán ezt hívják összetett személyiségnek? Röviden összefoglalva: nagyon kilóg itt a lóláb.”
 • 13. Francois 2012. március 07. 19:59
  „Tisztelt:12. deszkás
  Ugye azt te se hiszed komolyan hogy ezek a cégvezetők, azért a nettó 2 kilóért járnak be:D Írtam volna hogy "dolgozni" de az kicsit erős megfogalmazás. Egyébként, mért mindenki Gondát találja meg?! :D Legalább azt becsüljétek benne hogy hozzászól és nem lapít mit a szahara a fűben!”
 • 12. deszkás 2012. március 07. 19:06
  „GONDAISTVÁN! Ez 1 . És a többi? Kérés nélkül ez nem megy? Debrecenben is kérni kellet.”
 • 11. Commander-V2 2012. március 07. 18:08
  „"minden tudásommal és eddigi tapasztalatommal" :DDDD”
 • 10. Francois 2012. március 07. 17:35
  „GondaIstván, mondom néked, ha a legjobbat akarnátok olyat nem találtok, oda olyan kaliberű ember kellene mint én, aki félszavakból is levágja az igazságot, elég ha ránéz az emberre és tudja kivel áll szemben! Titeket a "Nagy lány" meg esz reggelire! :D Elég oda egy tedd oda hagy hűljön ki ember is! Tudjon bólogatni oszt jóóóó van! :D Minden héten nem kereshettek febtagot, mert valakinek útban lesz :D Jó oda bárki aki a nevét letudja írni! :D”
 • 9. GondaIstván 2012. március 07. 16:38
  „8. Francois. Igyekszünk a legjobbat megtalálni. Én mindenesetre minden tudásommal és eddigi tapasztalatommal segíteni fogom.”
 • 8. Francois 2012. március 07. 14:48
  „7. GondaIstván
  Olyat keressetek aki kettőig nem tud számolni, nehogy átlásson a "SZÍNT"falakon! Gondolok itt halbiológusra vagy diétás nővérre, hasonlókra...esetleg illemtanárra.....”
 • 7. GondaIstván 2012. március 07. 14:25
  „4. deszkás. Ezek közérdekű adatok, és így elvben minden önkormányzati cég honlapján meg kell hogy legyen. Ahol én vagyok FEB tag, a SZINT-nél, ott fent is van: http://szintszeged.hu/kepek/igazgato2011.doc
  Ha valahol nincs meg, az súlyos törvénysértés, és azonnal pótoltatni kell.”
 • 6. racionalitás? 2012. március 07. 12:50
  „szembeköpöst játszanak a papíron kereszténynek mondott pártemberek....röhej!!!!!!”
 • 5. bubuk 2012. március 07. 11:56
  „Bele a "szellemébe" keresik az új fb-tagot? Nem kéne abba bele senki...”
 • 4. deszkás 2012. március 07. 11:40
  „És a Szegedi cégek "vezéreinek" mikor lesz nyilvános és elérhető a javadalmazása a Debrecenihez hasonlóan? (forrás: Hajdupress 2012. 03. 06.) :Debreceni Vizmű zrt vezérigazgatója évi 154 961 000 -havi 12 913 416 - napi 645 670 ft. Nos?”
 • 3. Francois 2012. március 07. 11:29
  „Nézzük, akkor ha Gonda lemond a Szintnél a febtagságról, akkor ugye marad az igazgató könyvkiadója egyik febtagnak, a második egy dolgozó gondolom a harmadik meg majd valami 25-éves muzeológus lesz:D Vagy az ügyvédje! :D”
 • 2. 267222 2012. március 07. 10:17
  „Teljesen mindegy,hogy tag vagy elnök.A lényeg,hogy ott is lehessen kavarni.”
 • 1. kopkop 2012. március 07. 09:48
  „Most jönnek a tegnapi hozzászólók korrekciója is?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A téltemetés után a Szegedi Tavaszi Fesztivál is elmarad

Pénztelenség miatt két szegedi tavaszi rendezvény is elmaradt. A szervezők szerint egyre kevesebb jut kultúrára. Tovább olvasom