Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Játékszabály - Grimm Kiadó

Jelen Játékszabályzat a Lapcom Zrt., Délmagyarország Kiadó és Grimm Könyvkiadó Kft. közösen szervezett nyereményjátékra vonatkozik.
Játékszabály

Jelen Játékszabályzat a Lapcom Zrt., Délmagyarország Kiadó (székhely: 9021 Győr, Újlak u. 4/a.,, továbbiakban: Szervező 1.)és Grimm Könyvkiadó Kft. (székhely: 6725 Szeged, Petőfi S. sgt. 43. továbbiakban : Szervező 2.) által közösen szervezett nyereményjátékra vonatkozik.

1., A nyereményjáték leírása:
Négy alkalommal, 2013. szeptember 5-én, 12-én, 19-én és 26-án a Délmagyarország és a Délvilág napilapokban 10 kérdéses tesztet jelentetünk meg.

A megfejtéseket az alábbi címekre várjuk:
postai úton: Délmagyarország Kiadó 6729 Szeged, Szabadkai út 20.
e-mailen: marketing@delmagyar.hu
személyesen: a Délmagyarország és a Délvilág ügyfélszolgálati irodáiban, illetve a Grimm idegennyelvű könyvesboltban (Szeged, Kölcsey u. 4.)


A Grimm könyvesboltban egy Délmagyarország sarok kerül kialakításra, ahol a betérő érdeklődő minden eszközt megtalál a megfejtésekhez, illetve a segítség a www.delmagyar.hu/szotarjatek oldalon, vagy a Délmagyarország Kiadó Csongrád megyei ügyfélszolgálati irodáiban is elérhetőek.

2., Részvételi feltételek:
A Nyereményjátékon való részvétel feltétele az, hogy a résztvevők beküldjenek tesztsor megfejtéseket, amely lehetséges Interneten, e-mail formájában vagy postai úton vagy személyesen a Délmagyarország Kiadó irodáiban. (a Szervező1 által kiadott napilapokban elhelyezett tesztsor válaszainak elküldésével). A megfejtések beérkezési határideje: megjelenést követő hét szerda, 12.00 óra. Egy e-mail címről csak egy megfejtést áll módunkban elfogadni!

A játékban való részvétel feltétele a tesztsor visszaküldése. A résztvevők a regisztráció során az megadják egyes személyes adataikat, amelyeket a Szervező 1. a megadott tájékoztatásnak és az érintett hozzájárulásának megfelelően kezel. Amennyiben a résztvevő beküldi a tesztsor megfejtését és minden szabálynak megfelel, részt vesz a nyereményjáték sorsolásán.
A nyereményjátékban csak nagykorú személyek vehetnek részt. Nem vehetnek részt a Szervező 1 és Szervező 2. valamint alvállalkozóinak munkavállalói, megbízottjai, ezek alvállalkozói, továbbá a felsorolt személyek Polgári Törvénykönyv szerinti közeli hozzátartozói.

3., Sorsolás, nyeremények:
A résztvevők között az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:
- hetente 3 db 5.000 Ft-os vásárlási utalvány,
- fődíj egy Samsung 7’’-os tablet.

A játék fődíját az nyerheti meg, aki mind a négy alkalommal helyes válaszokat küld be.

A sorsolást a Szervező 1. végzi.

4., A nyerteseket a Szervező 1. a sorsolást követő két munkanapon belül értesíti. A nyertesek a nyereményeket az értesítéstől számított egy hónapon belül vehetik át, a Szervező 1-el egyeztetett helyen és módon. A nyeremények átruházhatók.

5., Amennyiben a nyertes a nyereményét nem veszi át, azt a Szervező1 jogosult visszavonni, vagy újra kisorsolni. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményekkel kapcsolatban a Szervezőkkel szemben semmilyen jogi igényt nem érvényesíthetnek, a nyeremény kicserélésre, más nyereményre való átváltására, készpénzre váltására nem jogosultak.
8., Részvevők elfogadják, hogy amennyiben megsértik a jelen Szabályzat, vagy a nyereményjátékra vonatkozó más szabályzatok rendelkezéseit, a játékból kizárhatók..

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzt akart szerezni a kegytárgyakból

Egy 16 éves fiú rongált és lopott a szegedi Belvárosi Temetőből - később elszaladt a… Tovább olvasom