Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Jótékonysági árverés a Hair premiérjén

Jótékonysági árverés a Hair premiérjén

A Hair premierjére, augusztus 13-ra árverésre bocsátja a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetősége a hatfős igazgatósági páholyt, a befolyt összeget pedig teljes egészében az otthonukat elvesztő árvízkárosultaknak ajánlják föl.

MTI - 2010.08.06. 14:16
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
„Minden olyan szervezetnek, amely a közösségért tevékenykedik, kötelessége a társadalmi szerepvállalás" – vallja Bátyai Edina igazgató, aki ennek szellemében igyekszik olyan akciókat is szervezni, amelyeknek célja, hogy anyagi akadályok miatt senki se maradjon le a kultúráról. Így hagyomány a szegedi Dóm téren a belépő nélkül élvezhető ajándékkoncert, s az érdeklődők kivetítőn ingyenesen láthatták a nemzeti opera, a Bánk Bán augusztus 20-i ünnepi előadását is.

A jótékonysági árverésnek is van már sikeres előzménye a Szegedi Szabadtéri Játékok történetében: néhány éve is az igazgatósági páholyra lehetett licitálni, akkor a Rómeó és Júlia premierjére. A felajánlott közel egymillió forinttal a Szegedi Tudományegyetem gyermekgyógyászati klinikáját segítették.

Az árverés most 125 ezer forintról indul, licitálni a fesztivál honlapján lehet augusztus 12-én délig.

A népszerű musicalt – amely még soha nem szerepelt a Szegedi Szabadtéri Játékok programjában – Bagó Bertalan rendezésében a premiert követően öt alkalommal játsszák még a Dóm téren. A főszerepet, George Bergert a hazai musicaljátszás legnépszerűbb sztárja, Dolhai Attila alakítja, Sheila a lenyűgöző orgánumú és bájos Peller Anna, Bukowski a Vígszínház fiatal és népszerű művésze, Szemenyei János, Woof pedig Kerényi Miklós Máté lesz, aki a Szentivánéji álom Puckjaként vált Szeged kedvencévé.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...