Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Krimi magazin: Ön megtalálja a tettest?

A Délmagyarország Krimi magazinja rejtélyes-szórakoztató olvasmányt kínál minden titokra kíváncsi olvasónak. Lapunk szórakoztató füzetének második része március 1-jétől vásárolható meg.
Nyomozzon együtt a Délmagyarországgal! Lapunk szórakoztató füzete, a Krimi magazin 10 ötperces történetet rejt a bűntények lázas kutatóinak. Az esetek felderítését ugyan színes, egyedi rajzok segítik, Anthony Grey és S. T. Mickey írásai mindenki számára tartogatnak izgalmakat. Ön vajon rájön, ki a gyilkos a Tanga, A vérbosszú vagy éppen a Szégyen című sztorikban?

A mindenre elszánt tettesek fondorlatos merényleteibe 16 oldalon nyerhetnek betekintést a bűnügyek lázas kutatói, de vigyázat: a Krimi magazin nemcsak a tettest, az olvasót is rabul ejti!

A bűnügyi rejtvényeket is tartalmazó Krimi magazin második részét március 1-jén, kedden megtalálja a Délmagyarország áruspéldányaiban az újságárusoknál, valamint a Délmagyarország ügyfélszolgálati irodáiban, így a napilap és a Krimi magazin című kiadvány együtt már 190 forintért az Öné lehet.

Az esetek felderítését ugyan színes, egyedi rajzok segítik, Anthony Grey és S. T. Mickey írásai mindenki számára tartogatnak izgalmakat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Menekültekről is tanultak Zsombón

Menekültekről is tanultak Zsombón
Kik a síiták és a szunniták? Miért gyűlölik egymást? Tovább olvasom