Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Nem társat keresett a neten - 500 ezret csalt ki egy nőtől

Álnével regisztrált egy társkeresőre K. Sándor, aki különböző indokokkal félmillió forintot csalt ki egy nőtől.
Az interneten csalt ki pénzt egy szegedi férfi.

Álnéven, Szilágyi Sándorként regisztrálta magát egy szegedi férfi az egyik internetes társkeresőn. Különféle indokokkal közel félmillió forintot csalt ki egy nőtől az elmúlt egy hónapban.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse azonosította a gyanúsítottat. K. Sándor 2013. október 18-i kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta a nyomozóknak, hogy több nővel ismerkedett meg hasonló módon, pénzt kért tőlük, de legtöbbször nem kapott.

A tarjáni rendőrök gyanúja szerint azonban a 35 éves férfi több nőt megkárosíthatott, ezért kérik, hogy aki még nem tett feljelentést, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi körút 16-22.), vagy hívja a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikét.

A Szegedi Rendőrkapitányság K. Sándort őrizetbe vette és csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. Roland1000 2013. október 25. 13:26
  „Egyébként meg:kell egyáltalán rendőrség? Hát ti azt mondjátok, hogy minek, hiszen mindenki tehet arról, hogy bűncselekmény áldozata lett, mert minek hitt, minek ment arra, minek lakik ott, minek engedte be a házába, minek indult el otthonról, minek felejtette ott, stb... Azért nem kéne már ilyen lebutítva nézni az életet, és érdekes, hogy azt a rohadékot, aki kicsalta a nőtől a pénzt, azt senki nem szidja. Hát ez extra szánalmas! Itt tart a világ..., meg az emberiség. Szégyen! Abból a whiskys nevű senkiháziból is sztár lett, pedig egy nőnek letépett egy csomó hajat fejbőröstől... Milyen jó fej csávó! És szinte imádták egyesek, a média meg sztárolta, mint valami hőst. Nagyon gáz! Ahogy ti is!”
 • 42. Roland1000 2013. október 25. 13:19
  „Ez most pénzt akart, a másik ölni..., persze azt is a pénzért..., az összes többi meg csak AZT.:)

  Qullancs (2)! Na ne szórakozz! A te kommented épp annyira emberi, mint amennyire azé a futóbolondé, aki azt írta a facebook-on, hogy megérdemelte a futó nő a halált, ha már este ment futni...

  Hát tudod, vagyunk egy páran, akik nem használjuk ki mások hiszékenységét és még akkor sem csaljuk ki a pénzüket, ha lehetőségünk nyílna rá, mert egy jószívű emberről van szó, aki hinni akar és még tud az emberi jóságban, tisztességben, szavahihetőségben. Neked tutira nem adnék kölcsön. Most, hogy tudom, milyen nézeteket vallasz. Mert tudod, egyáltalán nem menti fel az aljas embert az áldozatának jóhiszeműsége. és igen, sok nő mindenét odaadná egy kis őszinte szeretetért, vagy már az őszintétlenért is, csak szeressék. Na persze, a neten ezt hiába keresik.

  Margit! Qullancs nem fog csodálkozni, ha lelép. Úgy van vele, hogy jó kullancshoz méltón : szívja a vérét, amíg hagyja, aztán majd jön a következő hiszékeny.

  Kormoska, neked is van bajod... Egyébként meg, arra büntetném a csávót, hogy addig kelljen a kedvére tennie a nőnek, amíg le nem kedveskedte a fél millát.

  Tina, még előtted az élet nagyja..., várd ki a végét...! Nőhöz méltatlan hozzáállás, amit te itt tanúsítasz...

  Na jó, nem folytatom a felsorolást, de közlöm mindannyiótokkal, akik a nőt okoljátok, nem sajnáljátok, a nyomorán örömködtök, hogy kívánom nektek, hogy ha majd valaki átvágja azt az "okos" fejeteket - mondjuk valaki, akit szerettek, vagy egy barát, akiben azt hittétek, bízhattok, vagy egy ismeretlen, aki olyan marhára szimpatikus..., hogy majd akkor jusson eszetekbe ez a nő, aki felett ítélkezni tudtok, de együttérzésnek a szikrája sincs bennetek.

  Már írtam máskor, máshol is: valahol attól lesz egy élőlény ember, hogy emberség lakik a szívében..., és nem csak néha, ünnepnapon, karácsony szenteste, vagy ha az érdeke úgy kívánja, hanem egy teljesen hétköznapi helyzetben, mondjuk egy embertársa kálváriájáról, bosszúságáról készült cikk kommentelése során...

  Nemrég olvastam egy kommentben Diogenészről..., hát közlöm, hogy hiába a lámpása, még annak fényében, fényes nappal is kevés embert találna a híradások kommentelői között (is). Empátia zéró...

  Margitnak nagyon igaza van!”
 • 41. info 2013. október 22. 19:00
  „Itt most különböző hozzászólásokat lehet olvasni, nyilván ´első felindulásban született a kritika. Azt viszont nem olvastam senkinek sem a hozzászólásában, hogy a 4 !!! azaz négy gyermekes férfi mit is keresett a társkereső oldalán.Vagy együtt találták ki a nejével? (nagybüntetésnemlehetnégygyermek), így is lehet pénzhez jutni. Az igaz túlontúl is megbízott a nő a férfiben az igaz, de nem hinném hogy lebecsülendő a feljelentése mert feltehetően másokat is átvert.Talán még házasságot is ígérhetett, amit viszont már bigámiának neveznek, ami büntetendő. Így a hozzászólásokat olvasva úgy tűnik, egyik hozzászólót sem verte még át senki sem.”
 • 40. macs 2013. október 21. 16:09
  „38. .suhym.,
  hol él? Itt és most!”
 • 39. vélemény 2013. október 21. 13:52
  „Itt a folytatás
  http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/szerelmet_igert_penzt_csalt_ki_a_noktol/2354487/”
 • 38. .suhym. 2013. október 21. 09:24
  „35. macs 2013.10.20. 19:16

  Erről az esetről beszélek, és fenntartom a véleményemet.
  Miért? Szerinted hol él az, aki képes pár bókért cserébe pénzt adni egy férfinek?
  .................................................................................................

  31. Benboy 2013.10.20. 14:12

  Nem vagy egyedül.:)
  ...............................................................................................
  36. queenmargareth1 2013.10.20. 19:23

  Ne magadból indulj ki!:))

  Vannak emberek, akik egy - két bókkal megvezethetők, de ez független az illető nemi hovatartozásától, és vannak olyanok, akik két lábbal állnak a földön. Ettől függetlenül, mint írta valaki előzőleg, a csalás az csalás és büntetendő!”
 • 37. pachakuti 2013. október 20. 20:59
  „A pénzért vett szerelem nem olcsó mulatság. Ha meggondolom, anélkül is sokban van...”
 • 36. queenmargareth1 2013. október 20. 19:23
  „mennyire okosnak hiszitek magatokat, nevetséges.majd, ha 60 leszel és még csorog a nyálad egy nőért akkor te is sok mindent elhiszel, nem biztos, hogy a pornó újság akkor már kielégít...”
 • 35. macs 2013. október 20. 19:16
  „34. .suhym.,
  biztos vagy benne, hogy csak (idézett Tőled) az "álomvilágban élő liba" hiszékeny ebben az országban?”
 • 34. .suhym. 2013. október 20. 18:25
  „1. queenmargareth1 2013.10.19. 09:41
  "Szegény mi, de komolyan!Szép szavakkal és ígéretekkel egy 35 éves nő olyan szépen megbolondítható, ..."

  Ja, a hiszékeny, álomvilágban élő liba igen, de egy normálisan gondolkodó nő biztosan nem!”
 • 33. queenmargareth1 2013. október 20. 16:08
  „29. vélemény 2013.10.20. 13:58 megint a cikkhez szóltál, azt hiszed te nem tudsz, vagy már labilis vagy?Tudod, te milyen tág fogalom ez?Igen, érzékenyen érint, mert a férfiak mocskos dolgokat tehetnek és nők a hibásak akkor is.pl:"miért futott este a meggyilkolt nő?" meg ilyenek.
  naiv nem vagyok, főleg veletek szemben, te meg a kedvesem, akik csak rám aktualizálva tudnak megnyilvánulni.Jó, én fétis vagyok:), de a múltkori, hogy segítsek elhelyezkedni kis pénzért valahol valakinek és még azt is kigúnyolod, az mindent vitt.Próbálj meg egyszer segíteni te is valakin.Hidd el, sokat jelent!Csak annyit pl! csak példa, hogy néha teszel ki ételt a hajléktanoknak.És nem nagy főzésre gondolok.A kis barátnőnkkel együtt kézen fogva sétáljatok egyet a jó időben.”
 • 32. C6H12O6 2013. október 20. 14:15
  „Én adtam barátnak, ismerősnek kölcsönt. Nem tudta megadni az ismerős, de azt tudomásul vettem. A barát meg nem akarta, ő már nem barát. Családi körön belül testvérek is vesztek már ilyenen örökre össze. A kicsalt pénzhez nehéz hozzászólni, mert ismerni kellene a körülményeket.Sok idős embert lehet pár jó szóval le lehet venni a lábáról.Ez kinek a hibája vajon? A csalást azért mélyen elítélem.”
 • 31. Benboy 2013. október 20. 14:12
  „Egyébként én mindig szörnyen röhögök az efféle sztorikon.”
 • 30. Benboy 2013. október 20. 14:11
  „Nem kell adni senkinek semmit.
  Mindenki éljen, ahogy tud.

  Hogy lehet egy nő ennyire kiéhezve?????
  Bármire is..”
 • 29. vélemény 2013. október 20. 13:58
  „23. queenmargareth1
  - Naivak voltak? vagy labilisok?
  - Akinek orvosi papírja van róla azt ugyanolyan érzékenyen érintheti az anyagi és lelki veszteség.
  Nem így érezted?”
 • 28. vélemény 2013. október 20. 13:43
  „Ha közeli rokonnak, barátnak vagy régi ismerősnek adsz nagy összegű kölcsönt és nem adja vissza, az még kellemetlenebb.
  - Ha a rendőrséghez fordulsz még meg is "köveznek" vagy "kitagadnak".”
 • 27. vélemény 2013. október 20. 13:35
  „A jósnő ennél jóval több pénzt csalt ki a nőktől.”
 • 26. vélemény 2013. október 20. 13:33
  „16. rózsakert
  Papírt írtak róla????
  - Majdnem mindegy.
  Végleg búcsút mondhat a pénzének.”
 • 25. vélemény 2013. október 20. 13:27
  „queenmargareth1
  - Egyből rád gondoltam. :)
  Megtetted a feljelentést? :))”
 • 24. valaki40 2013. október 20. 12:53
  „23. queenmargareth1.
  Egy szegedi férfi az egyik internetes társkeresőn, Különféle indokokkal közel félmillió forintot csalt ki egy nőtől az elmúlt egy hónapban. Most erről a cikkről beszélünk ugye? Akkor légy szíves értelmezzél, és véleményt is csak ehhez a témához kapcsolj. Ne általánosíts a nevemben. Én erről a cikkről írtam, hogy ezt csak olyan emberrel lehet... (mert ugye ha én most tőled kérnék mondjuk, akkor Te minden körültekintés nélkül adnál? ) Ez itt a lényeg, nem a devizahitel meg egyebek...
  És bocsáss meg ha nem fogalmaztam egyértelműen... bár kétlem...l”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékezés rózsákkal

A Független Városi Szövetség – Magyar Egyesület és a Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntesei a szőregi rózsásoktól 57 tő rózsát kaptak városszépítésre, ültetésre. Tovább olvasom