Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Panaszáradat ígéretekkel - Magyar László fóruma a Jókai utcában

"Úgyse lesz belőle semmi." "Amióta ez az IKV-igazgató van, azóta a korábbinál is rosszabb a helyzet." "Csak azért jönnek, mert a szavazatunkra fáj a foguk" - ilyen pesszimistán állt hozzá a tucatnyi lakó a 60 lakásos Jókai utca 7-9. szám alatti önkormányzati társasháznak tartott fórumhoz.
Magyar Lászlónak, a Fidesz-KDNP és a L.É.T. körzeti önkormányzati képviselőjelöltjének fura lehetett hallgatni a panaszáradatot, hiszen kommunikációs szakértőként az IKV Zrt. vezérigazgatójának munkáját is segíti. Ezt azonban csak a fórumra elsőként érkezők hallhatták. A lakosok pedig gyakorlottan sorolták a problémákat, mert pár napja a jobbikos képviselőjelöltet is szembesítették vele.

Panaszáradat ígéretekkel - Magyar László fóruma a Jókai utcában
Panaszáradat ígéretekkel - Magyar László fóruma a Jókai utcában

Magyar László az udvari parkolásra megoldást ígért, de határidőt nem mondott hozzá, hiszen még nincs pozícióban. A hulló vakolatra, a dübörgő kazánra és a mocskos, büdös lépcsőházra műszaki felmérést és pályázattal támogatott felújítást ígért, hozzátéve, hogy ez eddig nem nyert. Arra, hogy az IKV-t nem lehet elérni, a házkezelővel képtelenség szót érteni, és zavaró az Aradi téri nonstop "budibüfé" ricsaja, a hajléktalanok piszka és az illegális hulladéklerakás - a képviselőjelölt újabb ígérettel rukkolt elő. Október 2-án az IKV-tól kijönnek emberekkel, felírják a gondokat, és ha bejut a közgyűlésbe, újra egyeztetni fog róla. A lakóknak azt ajánlotta, mivel bérlőként nincs beleszólásuk a döntésekbe, válasszanak maguk közül szószólókat, akik képviselik az érdekeiket. Hogy szavazati joguk is lehessen, az - a képviselőjelölt szerint - városi rendelettel megoldható lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kothencz bemutatta ifjúságpolitikai programját

A fiatalok jelentik Szeged jövőjét - mondta el Kothencz János, a Fidesz-KDNP és a L.É.T. Egyesület… Tovább olvasom