Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Sorsoltunk! Ők nyertek Markos-Nádas 30. jubileumi show DVD-t!

A Karinthy gyűrűs és Erzsébet díjas színész-humorista Nádas György és csapata vadonatúj egész estés színpadi produkcióval nyitja a 2015-ös évet. Szegeden az IH Rendezvényközpontban lépnek fel.
A nyertesek:

Gyarmati Gyula
Orosz Lászlóné
Lajos Roland
Kallós Géza Róbert
Világos Diána

A nyerteseket email-ben értesítjük. A nyereményeket az új Ügyfélszolgálatunkon tudják átvenni március 2-től, a Szilágyi utcában, a Mentőállomással szemben.

SZÉP VOLT FIÚK! - SZEGEDEN A NÁDAS KABARÉ

A Szép volt fiúk! közérzeti kabaré, mely műfaj ma hiányzik a kultúra palettájáról - nem csak nevettet, de elgondolkodtat is. Az előadás a klasszikus ,Pesti kabaré’ alapjaira épít, és a tapasztalt komédiások mellett megjelennek a fiatal korosztály képviselői is. A műsor senkit nem bánt, de garantáltan mindenkit szórakoztat. A kabaré teljes tárházát megjeleníti: dalok, sanzonok, jelenetek, magánszámok láthatóak, valamint a kabaré műfajának legjellemzőbb személyisége is jelen van, a konferanszié: Nádas György. A cél, hogy a néző az előadás után szellemileg felfrissülve, vidáman idézze újra az előadás címét.

Nádas György
Nádas György

Az NL Management Szép volt fiúk! c. produkciója már sikerrel bemutatkozott Budapesten. A főváros után, először Szegeden látható a Nádas kabaré. Az NL Management 2014 novemberében és decemberében szervezte meg a Boncz Géza 70. születésnapjára rendezett emlékestet, mindkét előadás telt házat eredményezett és a Magyar Rádió is rögzítette.

Szereplők: Nádas György, Heller Tamás, Fésűs Nelly, Berkes Gabriella, Gesztesi Máté, Nádas Gábor Dávid.

Nagykörút Extra 2014.11.12. V. rész. hatoscsatorna

Jegyár: 3.000,- Ft, diák- és nyugdíjas kedvezménnyel: 2.500,- Ft
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a Belvárosi moziban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétfőtől foglalkoztatást helyettesítő támogatás a munkaügyi központban

Átalakul márciustól a szociális ellátások rendszere. Néhány támogatási formát ezentúl nem az… Tovább olvasom