Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Sybilla harcos esztendőt látott a lapokban

Szeged - Indulatos, harcos év vár az országra, a végén titkokra is fény derül – legalábbis Sybilla, a szegedi jósnő 2009-es előrejelzése szerint. Kártyáiban látta: óvatosan, sok munkával haladhatunk előbbre. Szeged lapjai sem hoznak teljes sikert.
Magyarországot és benne Szegedet Sybilla keménynek tartja, hiszen Bak a csillagjegyük. Apolló szegedi papnője a karma tarot nagy arkánum lapjaival vetett sorsot az országnak. – A 2009 uralkodó bolygója a Mars. Az előttünk álló hónapok bosszúálló indulatokat, dühös kirohanásokat hoznak. Úgy látom, a rossz döntések, kellemetlen intézkedések nagy feszültségeket okoznak – kezdte fejteni a jeleket a szegedi jósnő. – Idén a sors lendülettel feldobhatja országunkat az élre, ám ott rejlik a csúfos bukás veszélye is.

Januárban viharok elé nézünk. A változás szelei fújnak, ami újrakezdést jelent, tiszta lappal. Februárban az ösztönök uralkodnak: komoly nézeteltérések, erőszakos események sora, esetleg érzelmi zsarolás is várható. Az indulat azonban – helyes mederbe terelve – hasznos lehet, hiszen mozgásba hoz. Márciusban megmutatkozik a valóság; az országnak szembe kell néznie a tényekkel, és áldozatokat kell hoznia. Áprilisban Sybilla több jó döntést lát. Májusban a kártyalapjai tetteket mutatnak, melyekhez lesz erő, energia, derű, sőt még sikereket is elérhetünk. Júniusban valóra válhatnak az álmaink, de ezekért keményen meg kell dolgozni.

A jósnő szerint a rossz döntések okoznak majd fejfájást idén. Fotó: Miskolczi Róbert
A jósnő szerint a rossz döntések okoznak majd fejfájást idén. Fotó: Miskolczi Róbert

Júliusban fontos döntés vár az országra, aminek meghozatalához támpont hiányában nem árt az óvatosság. Augusztusban csitulnak az izgalmak, a kívülről jövő tanácsokat érdemes megfogadni. Szeptember egyértelműen az előrelépés jegye, már ha képesek vagyunk önmagunk és mások hibáit elfogadni. Októberben nem igazán emelkedünk felül a rossz dolgokon Sybilla szerint. Alapjában a hozzáállásunk határozza meg, hogy jól vagy rosszul alakulnak a közös dolgaink. November a megvalósult terveké, termékeny munkával. Fontos, hatalommal bíró emberekre irányul a figyelem, akik erősen befolyásolják a folyamatban lévő ügyeinket. Az ország ugyanakkor megmutatja gondoskodó oldalát. Decemberben titkok és hazugságok derülnek ki, amik igencsak felborzolják a kedélyeket.

Szeged is csatázik

Sybilla Szeged sorsát a francia kisasszonyok igazmondó kártyájában nézte meg. 2009 reménykedve, talán túlságosan is sok önbizalommal indul, melyből nem várt események parancsolnak ébresztőt. A holtpontról összefogással, okos emberek segítségével, jó döntésekkel elmozdulhatunk. Csatát nyerhetünk, de háborút nem! Vannak ugyanis fékező emberek, akiknek maguk felé hajlik a kezük. Az újabb célokat sem sikerül maradéktalanul teljesíteni; a legnagyobb hiba a késésekből és a csúszásokból adódik. A megoldáshoz nem kizárt, hogy külföldről jön segítség.

Tavalyi lapjárás

2008-ra Sybilla Szeged sorsát úgy látta: az év a víz jegyében telik, de ahogy a hullámok szerencsét hozhatnak, ugyanúgy el is sodorhatják azt. A város egyes problémáival nem boldogul segítség nélkül, de először halogat, ennek nyáron mutatkozik meg a következménye. A bajban feltűnnek a baráti segítő kezek, jön a kilábalás, de a megnyugvásra akár év végéig is várni kell. Az ország évéről azt mondta: kulcsszó a mérlegelés. Ha a döntéshozók előrelátóan határoznak, megoldódnak gondjaink. Ám ez fájdalmas válásokkal, jelentős változásokkal jár. Év végén az igazságos Jupiter hiába mennydörög, nem simul el minden feszültség, annak ellenére, hogy több eredményt érünk el, mint gondolnánk.

Jövő év végén majd leellenőrizzük, mennyire jöttek be a jósnő 2009-es jövendölései.

Olvasóink írták

 • 20. Iza3 2009. január 03. 14:00
  „Jaaaa!
  Amúgy a fenn említett Sybilla nem a Debreceni utcai kamu jósnő? Olyan ismerős lett hirtelen!”
 • 19. Iza3 2009. január 03. 13:59
  „Sziti!
  Ennél már csak az jobb, amikor a távolsági autóbusz járaton a "tücsök felesége" akar nekem erőszakkal jósolni. Aztán meg csodálkozik, amikor rendre utasítja az ember.....:)”
 • 18. seleron 2009. január 03. 11:53
  „Szegény maminak biztosan migrénje van”
 • 17. Sziti 2009. január 02. 23:20
  „Hát ennyire futja.”
 • 16. CsImre 2009. január 02. 22:26
  „"A jósnő szerint a rossz döntések okoznak majd fejfájást idén."

  ÉS az ajtófélfalefejelések.
  Én meg egy csomó szemetet látok a lapokban, főleg ebben a lapban.”
 • 15. Sziti 2009. január 02. 21:33
  „Ők a hiszékenység vámszedői.
  Aki hisz benne csak menjen.
  Belőlem egy fillért ki nem tudnának húzni az biztos.”
 • 14. freeman 2009. január 02. 20:39
  „Egy ilyen öreg Sybillat en is megismertem kb. 20-eve Bajororszagban, Bad Kötzting-ben.
  (Bad Kötzting arrol hires, hogy van egy kinai korhaza, ahol csak tüszurassal, akupunkturaval gyogyitanak).

  Nos, a hölgynak sajat szemelyzete, cseledsege, kertesze volt.
  Meg egy Hotelje, 69 szobaval, etteremmel.

  A vendegek nem tolongtak, 4-en voltunk......

  Kerdeztem a pincernöt, hogyan lehet ezt fenntartani, ha ilyen keves vendeg van?

  Erre a valasz:
  --"A Chefin nem ebböl el.
  Ö Bajororszag egyik leghiresebb josnöje!!!".

  Ha valakit erdekel, elküldöm a cimet,
  de reklamot nem szivesen csinalok senkinek!”
 • 13. Sziti 2009. január 02. 20:35
  „Kedves achilleus!
  Látom megérintett a téma.
  Nem tartanám kizártnak, hogy te is ilyesmivel foglalkozol csak feketén.
  Ugyan nem tudom Sybilla hogy adózik az ilyen tevékenység után?
  Egyébként én sem mennék tehozzád sem ha jósoltatni szeretnék.”
 • 12. achilleus 2009. január 02. 20:17
  „Egy kis Nostradamus a Reakció-blogról:
  "Néhány érdekesnek tűnő sor a jövő évről szóló jóslatokból:

  ,,A nagy birodalom a tengerbe fúl,
  a hatalmasok felosztják az új földeket."

  ,,Lángoló keresztek övezik
  az új fekete császár útját."

  ,,Mikor az igazság beszéd fejedelme
  hatalmát gyengülni érzi,
  barna eső hull Pannónia földjére."

  (Az utolsó strófába egy "ság"-ot szúrtam be - Achillaeodamus Syllabus”
 • 11. persona 2009. január 02. 20:13
  „Ez az a Sybilla aki a Déli Apróban is hirdeti magát? Na, akkor ehhez sem megyek asszem soha..:-)”
 • 10. achilleus 2009. január 02. 20:11
  „Egy kis konkurencia:

  Az asztrológus 2009-ről: a Mars jegyében
  Mit ígérnek a csillagok 2009-re? - kérdeztük Soltész Mónika asztrológust. 2009 a Mars jegyében telik el.

  Soltész Mónika asztrológus a kérdésre, hogy szerinte mit hoz 2009, a következőket válaszolta:
  - Az asztrológia ókori hagyományai szerint minden esztendőnek megvan a maga uralkodó planétája. Ennek alapján 2008. március 21-étől a Jupiter hatását érezzük. A Jupiter leginkább a nagyobb közösségek, népek, országok fejlődésére van kedvező hatással. A legtartósabb házasságok, szövetségek, társulások mind a Jupiter évében köttetnek! Legutóbbi hasonló bolygóállás következménye volt anno Szent István törvényeinek időszaka, vagy IV. Béla kora, amelyben az ország két uralkodóhoz való csatlakozás miatt valósággal, de érzelmileg mindenképpen kettészakadt. Erre a korszakra jellemzőek a félelem, depresszió, zűrzavar, belső viszály és a lelki összeomlás évei. Ennek a korszaknak a látványos záróképe a 2008-as esztendő, illetve 2009. március. Például: politikai, társadalmi, törvénykezési változás.

  Az energia, erő, ösztönök bolygója
  Állás
  2009. március 20-ától 2010. márciusig a Mars jegyében telik, hatására minden mozgásba lendül, a versenyszellem feléled, de a vitatkozó kedv és a harciasság is fokozódik, ezért a 2009-es esztendőt kissé feszültnek érezzük. Nehezebb lesz az önmérséklet, az átlagosnál türelmetlenebbek leszünk. A Mars, az energia, az erő és ösztönök bolygója, ezért nagy energiával rendelkezünk, így olyan célokat is elérhetünk, amelyek megvalósulásában korábban nem hittünk. Energiáink megnőnek és még a veszni látszó helyzetekből is győztesen kerülünk ki. A vörös bolygó 2009-ben sem hazudtolja meg önmagát, és fenekestől felforgatja mindannyiunk életét. Tele leszünk jó ötletekkel... merészebbek, magabiztosabbak, gyorsfelfogásúak, lendületesebbek, tüzesebbek, szenvedélyesebbek leszünk.

  Fellobban a láng, és újra egymásra...
  Ha párkapcsolatunkban hiányzott az erotika, most ott is fellobban a láng, és újra egymásra érzünk.
  Amit tanácsolnak a csillagok: Fogjuk vissza agressziónkat, mielőtt erőszakot alkalmaznánk, inkább vegyünk három nagy levegőt és gondoljuk végig józan ésszel az eseményeket. A harag és a düh sosem jó tanácsadók!
  A személyes horoszkópban a Mars az energiát, az életerőt, az elszántságot, az eltökéltséget, a merészséget, a kezdeményezést, a küzdőszellemet, a rendíthetetlenséget, az ösztönt, a vágyat szimbolizálja, tekintet nélkül a következményekre. A planéta energiája izomerőt, fizikai jólétet és annak örömeit szeretné. "

  Húúúúúú...”
 • 9. hazaipalya 2009. január 02. 20:04
  „sztem van.”
 • 8. E! 2009. január 02. 18:48
  „netuddki: csatlakozom.
  Délmagyar van még lejjebb?”
 • 7. hazaipalya 2009. január 02. 18:46
  „És mennyit kért a joslásért? A szerkesztöség hozzá jár? ajajjjj”
 • 6. achilleus 2009. január 02. 17:07
  „http://www.delmagyar.hu/hirek/megnyugvast_mutatnak_a_kartyak_2008-ra/2042273/

  "Sybilla" tavalyi jóslatainak teljes szövege a fenti linken megtalálható. Mindenki eldöntheti, hogy a 2008-ra összehordott számos "látomásból" mennyi jött be. Tekintettel a homályos "ha nem, akkor még esetleg az ellenkezője is" típusú fogalmazásmódra a találatot kb. 20%-ra értékelem, ami meglehetősen szerény teljesítmény. Olvassák el Önök is!!! De sem árvíz nem lett, sőt "Sybilla" a gazdasági válságot sem észlelte. Ja, Sybilla!! Nem Gyurcsányra hallgatott kegyed, amikor a 2008-as prognózisát elkészítette (2007. december 31-én), mert akkor érthető a melléfogás, inkább higgyen a tarotkártyának, az kb. adja az 50%-os igazságtartalmat, ködösítéssel, akár 70-re is feltornázhatja.”
 • 5. Sziti 2009. január 02. 17:04
  „Ahogy olvasom ezt a baromságot a július augusztus hónapra is jósól történéseket, pedig akkor semmi nem történik mert az urak szabadságon vannak.”
 • 4. sr 2009. január 02. 16:37
  „Ha nincsenek hírek, akkor jön a néphülyítés”
 • 3. Sziti 2009. január 02. 16:34
  „Ugyan mennyi pénzt lehet ezzel a baromsággal keresni?”
 • 2. netuddki 2009. január 02. 16:25
  „Akkor én most itt kérdezem meg:Délmagyar van még lejjebb?”
 • 1. sr 2009. január 02. 16:17
  „Hát ehhez nem kell jósnak lenni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét bombariadó volt Szegeden és Vásárhelyen

Szeged, Hódmezővásárhely - Ismét bombariadó volt Szegeden és Vásárhelyen: ezúttal az UniCredit… Tovább olvasom