Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Terrorizálja, molesztálja szomszédjait Ferenc és Imre

Terrorizálja, molesztálja szomszédjait Ferenc és Imre
Szeged-Kiskundorozsma - Tűréshatáruk végső pontjához értek a dorozsmai Széksósi út lakói. Az itt élő Szűcs Ferenc és Imre hosszú évek óta molesztálja őket, és válogatott gusztustalanságokkal keseríti életüket. Ferenc cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt áll, mégis szabadon jár-kel a városrészben.
– Büdös k...a! Agyonverlek! Felrobbantom a házad! – többek között ezt mondta nekem Szűcs Imre. Számtalanszor ok nélkül szidalmazott – mondta a dorozsmai Széksósi úton élő Bihari Imréné.
Szűcs Imre és Ferenc nevű öccse hosszú évek óta keseríti az utcabeliek életét. Hajmeresztő viselkedésükről tavaly lapunk is beszámolt (2015. október 5.: Tizenöt éve keserítik a szomszédok életét a Szűcs testvérek).

– Egyszer feljelentettem őket a fenyegetéseik és a tetteik miatt. Hogy felszedik a köveket a járdán, széthordják a szemetüket, inzultálják a gyerekeket és a nőket, a buszmegállóba fekáliát öntenek. Tanúként hallgattak meg a bíróságon, ahol ismét válogatott szidalmakat szórtak rám. Semmilyen komolyabb büntetést nem kaptak, én viszont már az életemet féltem. Soha az életben nem vállalok még egy ilyen procedúrát – mondta Bihariné.
Terrorizálja, molesztálja szomszédjait Ferenc és Imre. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

A dorozsmaiak most elégelték meg az évek óta tartó hiábavaló harcot. Aláírásgyűjtésbe kezdtek, és Szabó Bálint jogász segítségét kérték, aki tegnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy ezt a segélykiáltást kezeljék a hatóságok nyílt bejelentésnek. A dorozsmaiak történeteiből egyértelműen kiderül, hogy a Szűcs testvérek folyamatosan követnek el közbiztonság és közegészségügy elleni bűncselekményeket.
Terrorizálja, molesztálja szomszédjait Ferenc és Imre. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

– 2003-ban lettem a szomszédjuk. Egy pizzériát nyitottam mellettük, de csak két évig sikerült működtetnem. Annyi szemetet halmoztak fel, hogy macska nagyságú patkányok jönnek át a kertembe – panaszolta szomorúan Szélpál Zoltán. Vállalkozását a Szűcs fivérek miatt feladta. Három éve árulja házát, de Szűcsék miatt senki nem akarja megvenni. Ő a szegedi önkormányzatnál panaszolta be a testvérpárt, ahonnan azt a tájékoztatást kapta, hogy Szűcs Ferenc cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt áll, gondnoka tavaly év végén úgy nyilatkozott, hogy a férfit az Ópusztaszeri Pszichiátriai Otthon előgondozásba vette. Az önkormányzat Szűcs Imre esetében ekkor kérte a járási gyámhivataltól a gondnokság alá helyezés kivizsgálását.

A ma is a saját házukban élő  testvérekről szerettük volna kérdezni Holubán Csillát, de a járásihivatal-vezető tegnap elérhetetlen volt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elcsapták a Rózsa utcánál, majd kiosztották a fiatal biciklist

Elcsapták a Rózsa utcánál, majd kiosztották a fiatal biciklist
Elütött egy piros autós a múlt héten egy kerékpárost a Csongrádi sugárúton, a 22 éves férfinak a könyöke sérült súlyosan. Tovább olvasom