Délmagyar logó

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 19°C | 28°C Még több cikk.

Tollmustra az Őszi Állásbörzéről - Szavazzon a legjobbra!

Kollégánk tegnap járt a TIK-ben az Őszi Állásbörzén és a tudósításon kívül belevágott egy akcióba is, ahol ajándéktollakat gyűjtött. Ezek között keressük a legjobbat.
Minden rendezvényen találkozhatunk a kiállítók által kínált számtalan céges, logós ajándéktárgyakkal. Ezek között továbbra is a gravírozott, matricázott tollak a legnépszerűbbek, ahogy azt az Őszi Állásbörzén is tapasztalta kollégánk.

El is határozta, hogy begyűjt annyit, amennyi csak lehetséges ezen a rendezvényen. Mégis, a baloldali utca végigfosztogatása után úgy érezte, hogy kezd kellemetlenné válni, ahogy rendületlenül pakolta el az ingyen kínált íróeszközöket. Ezért felhívjuk a figyelmet, hogy a gyűjtés nem fedi le a teljes kínálatot, csupán a felét. Ha önnek van még érdekes vagy különleges reklámtolla vagy bármilyen más ajándéka, azt küldje el nekünk az online@delmagyar.hu e-mail címre és azt is feltöltjük ide!

És akkor következzenek a tollak! Több kategóriát is elkülönítettünk. Találhatók egyszerűbbek (1-es kategória), környezetbarátok (2), dizájnosak (3-as és 6-os kategóriák). Olyanok is akadtak, amelyek már haladnak a korral és kettő az egyben megoldással, érintőkijelzőhöz is használhatóak (4). Vannak igazán minőségi fémtollak (7). És egyéb dizájnos, kategóriába nehezen sorolható íróeszközök (8-tól 11-ig). Plusz egy filc (+1).

Ön melyik tollnak örülne a legjobban?

Szavazok!

Szavazás állása 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Heteket kell várni a jócskán megdrágult tűzifára

Heteket kell várni a jócskán megdrágult tűzifára
Aki most vesz tűzrevalót, 3500 forint alatt már nem nagyon kap. Vannak, akiknek elegük lett a beszerzési nehézségekből és a drágulásból. Visszatérnek a gázra. Tovább olvasom