Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Egymást érik a fórumok

Lakossági kezdeményezésre a közelmúltban ismét fórumot tartottak a nagymágocsiak.
Lakossági kezdeményezésre a közelmúltban ismét fórumot tartottak a nagymágocsiak. Az egyik szervező, Osztás Gáborné elmondta: a korábbi összejövetelekhez hasonlóan most is azt szerették volna a község vezetése elé tárni, hogy a lakosok keveslik a falu ügyeiről kapott tájékoztatást, illetve hiányolják a benyújtott és sikert aratott pályázatokat. – Nem látszik az előrelépés, elhal a falu megtartó ereje – mondta.

A fenti kérdések miatt már októberben, majd novemberben is fórumot hívtak össze. A legújabb rendezvényre Aktári Krisztián polgármester nem ment el, egy levélben fejtette ki gondolatait. Azt írta többek között, hogy véleménye szerint „az esemény rendezőinek az elmúlt időszakban napvilágot látott megnyilvánulásai egyértelműen meghazudtolják a zászlójukra tűzött nemes célok iránti elkötelezettségüket". Véleménye szerint a magatartásuk felkorbácsolja a közösség és nyugalmát, tulajdonképpen egy párt, a Jobbik mögé bújva gerjesztenek feszültséget.

Osztás Gáborné szerint – bár valóban jelen volt a Jobbik szentesi önkormányzati képviselője – nem politikai rendezvényt tartottak, ő maga semmilyen pártnak nem tagja. Úgy véli: a viták tisztázására hamarosan újabb falugyűlést hívnak össze.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

James Bond nem, Anne Hathaway jöhet Szentesre

Azért maradoznak el a nagy premierfilmek Szentesen, mert ezeket nem szalagos kópián forgalmazzák. Tovább olvasom