Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 23°C Még több cikk.

Rendőri biciklihalászat a Kurcán

Szentes - Fülest kapott a szentesi rendőrség, hogy a városban ellopott kerékpárok egy részét a Kurcában süllyeszthették el a tolvajok.
A tűzoltóság közreműködésével kedden késő délután megkezdődött a belvárosi Kurca-szakasz medrének átfésülése: az eredmény mindenkit meglepett. Csak az ifjúsági ház mögötti híd mellől 10 bicajt kampóztak ki a tűzoltók. A vizsgálódás során összesen 17 kerékpárt húztak a felszínre, de több alkatrészt és egy bevásárlókocsit is találtak, amelyben még a 100 forintos érme is benne volt. A legnagyobb fogás csak ezután következett: az Eszperantó fahídnál egy Simson Schwalbe motorkerékpár akadt a kampóba. Mint megtudtuk, a kifogott járgányokat speciális vegyi eljárással azonosítják, majd visszaadják a sértetteknek.

Nagy fogás. 17 kerékpárt, egy bevásárlókocsit és egy motort kampóztak ki a tűzoltók a belvárosi szakaszon. Fotó: Vidovics Ferenc
Nagy fogás. 17 kerékpárt, egy bevásárlókocsit és egy motort kampóztak ki a tűzoltók a belvárosi szakaszon.
Fotó: Vidovics Ferenc

A rendőrségen azt mondták lapunknak, ha lesz adat arra, hogy a Kurca más szentesi szakaszain is érdemes lopott értékek után kutatni, folytatódik a kampózás a Kurcán.

Olvasóink írták

 • 11. greghouse 2009. szeptember 22. 19:56
  „És a tavalyi 9.D-s lányok ebben a Kurcában fürödtek,majd vonultak végig a városon!”
 • 10. Lacko84 2009. augusztus 16. 15:09
  „Kedves Beth!
  Muszály volt a kisérő mert Szeged kérte mert a lábán volt az anyjegy és alig birt akkor menni vele,mert ugye fájt ,de sztem teis örülnél ha ilyen helyzetben elkisérne a párod,bár nem hiszem hogy ilyen hozzáállással bárki elis kisére. Amúgy az utolsó pillanatban mentünk mert 1mm-en múlott hogy nem került bele a vérbe. Amúgy meg kurvára nem érdekel hogy suliba jártam, és hiányoztam mert a párom egészsége sokkal fontosabb mint hogy ott üljek a padokban. Nem tudom ki a g.ci vagy te hogy itt osztogass?! Képzeld most is kivágtak neki 1-et a karjából 2 hete és megint ott voltam,de most nem kértünk igazolást mivel nem járok suliba. Legalább odafigyelek a páromra <moderálva>”
 • 9. mattil 2009. augusztus 16. 14:16
  „Azt nem értem, hogy ha valaki ellop egy biciklit, akkor miért dobja utána a Kurcába? Azért lopta el, hogy a Kurcába dobhassa?”
 • 8. nimo 2009. augusztus 16. 09:12
  „Fenyöért az mit jelentene fenéért!Az ilyen véleményezi a másikat!?Furcsa!Öreg neked is jól esne ha hasonló helyzetbe elkisérnének!”
 • 7. Beth 2009. augusztus 15. 23:32
  „Te Lacko84!

  Egy rosszindulatú anyajegy levételéhez mi a fenyőnek kellett kísérő? Azt nélküled is le tudja venni a doki.
  Ezért meg is érdemled.
  A kedves hölgyike nem tud nélküled menni egy tapodtat sem? A fenyőért kell mindig mindenért igazolást kérni? Nem elmenni és kész. Iskolában a helyed, ha ott a helyed. Nem?
  Ha másnem, akkor dolgozni...”
 • 6. Lacko84 2009. augusztus 15. 14:53
  „Ujpest111!
  Lehet taplók vagyunk,de van okom utálni a rendőröket. Nyugodtan kinyomozhatják a nevemet én vállalom amit írok.
  Ugyanis 2 évvel ezelőtt páromat műtötték Szegeden a klinikán egy rosszindultú anyajeggyel és én mentem vele mint kisérő. Akkor még iskolába jártam igy kértünk igazolást mint kisérőnek.Egyszer csak jött a levél hogy menjek be a rendőrségre mert kikérték a suliból az összes igazolást mert sok volt akkor a hamisításás és menjek be tanunak. Bementem, a rendőr kérdezte honnan van a 2 igazolás,én elmondtam neki ő leírta. Akkor enyni volt. Pár héttel később ismét jött egy levél hogy menjek be mert mostmár gyanúsított vagyok okirathamisításban. Erre szokták mondani hogy tanúból-gyanúsított.:) Bementem elkezdett kérdezgetni a rendőr,én szintén válaszoltam ő pedig gépelt. Utána elvittek ujjlenyomatot venni és lefotóztak mint egy bűnözőt. Utána kérdezgetett még a rendőr. Egyszer csak beugrott egy alacsony kis rendőr és elkezdett ordibálni hogy ne húzzam az idejüket és valljam be hogy én hamisítottam az igazolásokat. Mondom én biztos nem voltam. Azt mondja a nyakamba ver minden költséget írásszakértő stb. (kb.200ezer). Mondom oké én kifizetem csak akkor vizsgálják ki a dolgot. Azt mondja jajj de kemények vagyunk. Azt mondja ha kiderül hogy én voltam akár 1 évre is lecsukhatnak.Mondom nem vagyok kemény de nem ismerek el olyan dolgot amit nemis én csináltam. Utána lekellett írnom 15-ször egy szöveget jobb és bal kézzel is,meg a nő orvos nevét jobb és bal kézzel. Azt modnja hogy voltak Szegeden és az orvos azt mondta nem ő írta az igazolást. Modnom persze mert az orvosok sem hazudnak. Szentek és sérthetetlenek. Párom eközben kinnt várt a folyosón. Erre megszólal a kis alacsony hogy most beszarok ha kimék és a bnőd beismeri hogy ti hamisítottátok az igazolást. Mondom menjen kérdezze meg. Kiment és behivta egy másik szobába és kérdezgette. Páromnak se kellett több és elkezdte osztani a rendőrt hogy elege van már hogy meghúzgálnak minket ártatlanul. Azt mondja a rendőr megkérdezték Szegeden a nő orvost és azt mondta hogy nem ő írta az igazolásokat. Párom megkérdezte miylen nő orvost mikor férfi orvos műtötte. Nem nő műtött hanem férfi.:) Átjött hozzánk a rendőr és azt mondta megoldódott az ügy,és elment. Aztán nemis láttam. Legalább bocsánatot kért volna hogy ordibált és így viselkedett. Persze az már megalázó lett volna neki. Ennyit a rendőrökről. Tisztelet a kivétel! Bekerültem a fotóalbumba ártatlanul.:S Elég szomorú hogy a páromnek kikellett venni egy rosszindulatú anyajegyet,de ezek után még a rendőrök így meghúzgáltak. Szánalmasok! Ezért mondom hogy jobban kellene nyomozni,mert itt kiderült hogy nem igazán tudnak. Esetleg van még hozzáfűzni valód?”
 • 5. ujpest111 2009. augusztus 15. 09:35
  „lacko84,törpapa!!!!!
  <moderálva>
  remélem elkezdenek "dolgozni" a rendőrök és legelőször titeket büntetnek meg....
  <moderálva>
  :):):)”
 • 4. törpapa 2009. augusztus 14. 09:57
  „Nagy fogás! :)
  Ha nem mondja meg valaki akkor sose találták volna meg a cuccot.Mint ahogyan más ügyeket sem képesek megoldani lakossági bejelentések nélkül. Semmire valók!”
 • 3. Lacko84 2009. augusztus 13. 20:07
  „Fogadjunk hogy az én Cruiseremet nem találják meg. Az már messze lehet. Miért csak akkor kampózgatnak ha majd lessz adat hogy érdemes kutatni? Nyugodtan csinálják a rendőrök,legalább vmit csinálnának.”
 • 2. zongorista 2009. augusztus 13. 19:45
  „Az öcsém bicaját régebben lopták el a Petőfi utcai "kisposta" mellől, a buszmegállótól nem messze...lehet, hogy az is megvan???”
 • 1. rolee 2009. augusztus 13. 14:55
  „:D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

101 év a Nagyhegyen

Szentes - Tegnap ünnepelte 101. születésnapját Szentes legidősebb lakosa, Antalfi Imréné. Lídia néni… Tovább olvasom